Home»Muzika»Slušali smo Affliction na Zidiću i evo kako je bilo…

Slušali smo Affliction na Zidiću i evo kako je bilo…

5
Shares
Pinterest Google+
Affliction/ Photo: AleX
Affliction/ Photo: AleX

U petak, 6. avgusta na Platou Milana Mladenovića nastupio je mladi metal bend Affliction.

Bend su u decembru 2020. godine osnovale Viktorija Milošević (Smederevo) i Andrea Radojčić (Zrenjanin) koje su se upoznale preko interneta i ubrzo shvatile da imaju sličan muzički ukus.

Njima se ubrzo pridružio Lacijo (Kocsis Laszlo) koji svira bas i Milan Ružić koji je gostovao na njihovom prvom singlu “Bring The Fear” objavljenom 4. avgusta na YouTube kanalu benda.

Affliction/ Photo: AleX
Affliction/ Photo: AleX

Ali da se vratimo na svirku ispred Doma omladine Beograda, poznatom Platou Milana Mladenovića.

Affliction je otvorio koncert pesmom “I Don’t Want to See Your Face”, zatim su usledile “Delusion”, “Black” i “Get Outta Here” – pesma zbog koje su Viktorija i Andrea i osnovale bend.

Milan Ružić se pridružio ekipi na pesmi “Being the Fear”, a svirka je završena najnovijom numerom “Attention”.

Viktorija Milošević (Affliction)/ Photo: AleX
Viktorija Milošević (Affliction)/ Photo: AleX

– Zvuči patetično ali zaista ne znam kojim rečima da opišem kako mi je bilo i šta meni znači ovaj koncert. I pre nego što sam uopšte počela da sviram, san mi je bio da budem u bendu i imam svirke. I sada, konačno, posle četiri godine sviranja uspela sam da osnujem bend i drago mi je što nam je ovo bila jedna od prvih svirki jer su svi bili divni – od organizatora, preko svih fotografa koji su zabeležili divne uspomene pa do publike kojoj su se svidele naše pesme i koja je napravila šutku! Da ne pričam o bendu zato što te ljude ne bih menjala ni za šta na svetu i bez njih ne bi bio ni upola dobar doživljaj i provod, i ova svirka će mi bez razmišljanja biti jedan od highlighta ove godine – izjavila je posle koncerta Viktorija Milošević.

Affliction je debi live svirku održao 28. jula ove godine u zemunskom klubu Fest, a tamo se vraćaju i 14. avgusta kada će da nastupe u okviru Punk Festa.

Previous post

Tajna strast Džina Simonsa... Basista Kissa u tajnosti slika već 50 godina, uskoro sprema prvu izložbu

Next post

Projekat There There predstavio video singl "Lighthouse"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *