Home»TV»Neočekivano priznanje zvezde “Igre prestola”: Zbog serije sam imao mentalnih problema

Neočekivano priznanje zvezde “Igre prestola”: Zbog serije sam imao mentalnih problema

4
Shares
Pinterest Google+
Kit Harington, Game of Thrones/Photo: HBO promo
Kit Harington, Game of Thrones/Photo: HBO promo

Dve godine pošto je završena serija “Igra pristola”, glumac Kit Harington osvrnuo se na vreme kada je snimao ovu seriju.

Gostujući u radijskoj emisiji The Jess Cagle Show posebno se osvrnuo na to kako je serija uticala na njegovo mentalno zdravlje.

– Iskreno rečeno, toekom snimanja i po završetku serije “Igra prestola” imao sam nekih mentalnih problema. Mislim da je to povezano s prirodom serije, onim što sam godinama radio – rekao je Harington dodajući kako je po završetku snimanja odlučio da se godinu dana odmara. – Želeo sam se da se posvetim samom sebi i drago mi je što sam tako odlučio.

NAUČNO ISTRAŽIVANJE OBJASNILO EUFORIJU… KONAČNO OTKRIVENO ZAŠTO SU SVI ODLEPILI ZA “GAME OF THRONES”

Harington je rekao kako se njegov pogled na seriju menjao s vremenom. Kaže kako je s vremenom prestao da beži od serije i da je postao ponosan na nju. Jedan od razloga za to je činjenica da je serija imala “snažan kulturološki uticaj” a drugi je taj što je na snimanju upoznao glumicu Rouz Lesli s kojom se venčao 2018. godine i dobio dete.

– Moje dete je direktan rezultat serije “Igra prestola”. Još uvek imam puno prijatelja koje sam upoznao na snimanju.

Harington je u seriji glumio Dđona Snoa i ovo je prvi put da je javno progovorio o mentalnim problemima. O tome se do sada samo spekulisalo  u vreme kada se 2019. godine pisalo kako je Harington otišao na rehabilitaciju.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Najveći promašaj u istoriji Holivuda dobija novu šansu... "Waterworld" postaje TV serija

Next post

Džoni Štulić dočekao svojih pet minuta: Moje krpice da mi se vrate i da mi se plati četrdeset godina ilegalne eksploatacije mog poseda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *