Home»Muzika»Kad “Highway To Hell” grupe AC/DC sviraju – Tom Morelo, Brus Springstin i Edi Veder

Kad “Highway To Hell” grupe AC/DC sviraju – Tom Morelo, Brus Springstin i Edi Veder

4
Shares
Pinterest Google+
Edi Veder, Tom Morelo, Vrus Springstin/Pgoto: promo
Edi Veder, Tom Morelo, Vrus Springstin/Pgoto: promo

Reč je o prvom singlu s novog solo albuma Toma Morela iz Rage Against The Machine koji nosi naziv ‘The Atlas Underground Fire’.

“Atlas Underground Fire” naslednik je Morelovog albuma “Atlas Underground” iz 2018. godine. Za prvi singl odabrao je obradu AC/DC-ijevog klasika “Highway To Hell” s istoimenog albuma iz 1979. godine, ujedno i posljednjeg s pevačem Bonom Skotom, a za pevačkim mikrofonom okupio je zvezdani duo – Edija Vedera iz Pearl Jama i Brusa Springstina.

Koliko je samo ovo dobro… Tom Morelo i Serž Tankian obradili Gang of Four u čast Endija Gila

Kao i prethodni Morelov album i ovaj vrvi od gostovanja, tako da pored Springstina i Vedera učestvuju i Bring Me the Horizon, phem, Demijan Marli, Sama’ Abdulhadi i Majk Posner.

– Naša verzija ‘Highway To Hell’ odaje počast AC/DC-u, ali s Brusom Springstinom i Edijem Vederom, donoseći ovu legendarnu pesmu u budućnost – rekao je Morelo o pesmi i ‘skromno dodao:  – Jedna od najvećih rock ‘n’ roll pesama svih vremena koju su otpevala dva najveća rock ‘n’ roll pevača svih vremena. A onda ispuštam gitarski solo. Hvala vam i laku noć.

“The Atlas Underground Fire” izlazi 15. oktobra ove godine.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

Velika frka u Hrvatskoj... Štulić je bio u pravu: Sud potvrdio da je Croatia Records otuđila snimke u privatizaciji - i to ne samo njemu. Oglasio se i lider Azre...

Next post

Bubnjar Čarli Vots operisan... Propušta turneju Rolling Stonesa, menja ga Stiv Džordan

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *