Home»Muzika»Koncerti na Zidiću… Affliction 6. avgusta na Platou Milana Mladenovića

Koncerti na Zidiću… Affliction 6. avgusta na Platou Milana Mladenovića

4
Shares
Pinterest Google+
Affliction/ Photo: Bojana Bugarin
Affliction/ Photo: Bojana Bugarin

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda od 2013. godine organizuje na Platou Milana Mladenovića, postali su jedan od omiljenih letnjih kulturnih programa za sve Beograđane i goste našeg glavnog grada.

U novoj, devetoj sezoni, nastavljamo da na otvorenoj sceni otkrivamo nove bendove ali i slu[amo neke stare muzičke znance.

U petak, 6. avgusta od 20:00 časova na Platou Milana Mladenovića nastupiće mladi metal bend Affliction.

Affliction/ Photo: Bojana Bugarin
Affliction/ Photo: Bojana Bugarin

Affliction je metal bend koji je osnovan u decembru 2020. godine od strane Viktorije i Andree. Upoznale su se preko interneta, jer su shvatile da imaju sličan muzički ukus.

Viktorija, iz Smedereva, koja ima 17 godina i Andrea iz Zrenjanina koja je u tom trenutku imala 14, imale su želju da se bave autorskim radom. Vremenom su pronašle druga Lacija koji svira bas i Milana koji, za sada, gostuje na pesmi “Bring The Fear”.

Prvu pesmu bend je snimio u saradnji sa Aleksandrom Stamenković i Emilom Ivoševićem (Sigma Epsilon i Jenner), a spot je sniman u Zrenjaninu u aprilu 2021. 

Affliction je debi live svirku imao 28. jula ove godine u zemunskom klubu Fest, a tamo se vraćaju i 14. avgusta kada će da nastupe u okviru Punk Festa.

Pogledajte trejler za numeru “Bring The Fear” čija je premijera večeras u 20:00 časova na YouTube kanalu benda…

Previous post

Dunav Film Fest na MojOFF online filmskoj platformi

Next post

Ričard Hamond prodao deo svoje kolekcije automobila i motora, kako bi sakupio novac za novi projekat - "The Smallest Cog"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *