Home»Film»Uskoro stiže haos… Do tada, pogledajte novi trejler za “Venom 2”

Uskoro stiže haos… Do tada, pogledajte novi trejler za “Venom 2”

4
Shares
Pinterest Google+
Venom 2/ Photo: youtube.com printscreen
Venom 2/ Photo: youtube.com printscreen

Ove jeseni Tom Hardi se vraća na veliko platno kao ubilački zaštitnik Venom, jedan od najvećih i najkompleksnijih Marvelovih likova.

Nakon što smo u prvom trejleru upoznali opušteniju stranu Venoma i njegovog koegzistiranja sa Edijem Brokom (Tom Hardi) i naznaku haosa koji će u “Venom 2” uneti Carnage (Vudi Harelson) u novom trejleru više nema – gledaćemo suparništvo između antiheroja i zlikovca – Venoma i Carnagea.

Pored Toma Hardija koji se vraća kao Edie Brok tj. Venom i zloglasnog Carnagea koga glumi Vudi Harelson, u nastavku glume i Mišel Vilijams (“Blue Valentine”, “Manchester by the Sea”, “Shutter Island”), Naomie Haris (“Moonlight”, “Spectre”, “Southpaw”, “Skyfall”) i Stiven Grejam (“This is England”, “Snatch”, “The Irishman”, “Public Enemies”).

U rediteljsku fotelju je ovog puta seo Endi Serkis, čovek koji se proslavio ulogom Goluma iz trilogije “Gospodara prstenova”, a koji je prethodno režirao blokbastere “Breathe” i “Mowgli”.

Previous post

Lider finskog metal benda Lordi došao na vakcinaciju u ful scenskom kostimu...

Next post

Odmotava se holivudsko klupko prevara i laži... Džerard Batler tužio producente da su slagali o zaradi filma, traži im 10 miliona dolara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *