Home»Film»Odmotava se holivudsko klupko prevara i laži… Džerard Batler tužio producente da su slagali o zaradi filma, traži im 10 miliona dolara

Odmotava se holivudsko klupko prevara i laži… Džerard Batler tužio producente da su slagali o zaradi filma, traži im 10 miliona dolara

4
Shares
Pinterest Google+
Džerad Batler kao Majk Benon/Photo: promo
Džerad Batler kao Majk Benon/Photo: promo

“Pad Olimpa” (Olympus has Fallen), akcioni film koji je 2013. režirao Antoan Fuka, na svetskim bioskopskim blagajnama zaradio je 170 miliona dolara. Glavnu ulogu, tajnog agenta Majka Benona koji u Beloj kući spasava predsednika posle terorističkog napada, glumio je Džerard Batler.

FRKA U HOLIVUDU… SKARLET JOHANSON TUŽILA KOMPANIJU DISNEY ZBOG PRIKAZIVANJA FILMA “BLACK WIDOW” NA STREAMING PLATFORMI

Iako mu je taj film donro povratak izgubljene popularnosti, on smatra da mu nije doneo novac koji je zaslužio. Zato je krajem prošle sedmice Batler podigao tužbu protiv kompanija koje su producirale film, a to su Nu Image i Millenium Films, i traži od njih 10 miliona dolara.

“Producenti su zaradili desetine miliona dolara na filmu “Pad Olimpa” ali Batleru nisu platiti ni cent od zarade iako su bili obavezni prema ugovoru”, navodi se u tužbi u kojoj stoji kako su producenti Batleru prikazali lažno finansijsko stanje iz čega se zaključuje kako mu nisu ništa dužni.  Njihov  zaključak je kako je cilj producenata bio da sakriju zaradu of filma “Pad Olimpa” kako bi tu zaradu zadržali za sebe.

SKARLET OTVORILA PANDORINU KUTIJU… DISNEY U PROBLEMU, TUŽILA IH I EMA STOUN

Posle uspeha tog filma Batler je ponovio ulogu Majka Benona u filmovima “Pad Londona” iz 2016.  i “Pad anđela” iz 2019. godine.

Zanimljivo je da ova tužba dolazi odmah posle onih koje su podigle Skarlet Johanson i Ema Stoun protiv kompanije Disney zbog nepoštene podele zarade.

Previous post

Uskoro stiže haos... Do tada, pogledajte novi trejler za "Venom 2"

Next post

"Becoming Led Zeppelin"... stiže film za koji niko nije verovao da će biti snimljen

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *