Home»Muzika»Memorijalno-humanitarni koncert “Jovanovo sunce” 17. avgusta u Dvorištu Univerziteta u Nišu

Memorijalno-humanitarni koncert “Jovanovo sunce” 17. avgusta u Dvorištu Univerziteta u Nišu

5
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

U utorak, 17. avgusta sa početkom od 19:00 časova u dvorištu Unverziteta u Nišu biće održan memorijalno-humanitarni koncert “Jovanovo sunce“ u organizaciji udruženja Štek House i benda Hazel.

Događaj će se održati u čast Jovana Veselinovića, mladog Nišlije, čije je beživotno telo pronađeno na gradilištu u ulici Branka Krsmanovića u Nišu, posle četvorodnevne potrage.

Jovan je bio mlad momak, pun snova i želja, umetnička duša, maturant niške umetničke škole i bubnjar u niškom bendu Hazel. Jovan je sa bendom osvajao brojne nagrade i svoj grad uvek predstavljao u najlepšem mogućem svetlu na festivalima u Srbiji i regionu.

Smatrajući da sigurnost mladih treba da bude na prvom mestu, organizatori ovim događajem žele i da podignu svest o nestaloj deci i bezbednosti omladine te edukuju ljude svih starnosnih dobi o bitnosti hitnog reagovanja kada se desi neki slučaj sličnom ovome u njihovoj okolini, kao i uvođenju Amber Alerta.

U sećanje na svog prijatelju i kolegu, na memorijalno-humanitarnom koncertu sviraće niški bendovi Hazel, Dexter, Gora, Voodoo i beogradski sastav Lisilo.

Ulaznica na ovaj događaj se neće naplaćivati, ali svi koji budu želeli da posete koncert mogu da doniraju novac prema svojim mogućnostima u kutiji na ulazu u dvorištu Univerziteta.

Sav prikupljeni novac biće uplaćen banci Dobročinstva za lečenje Taše Vučković (2 godine) iz Žitorađa.

NAPOMENA: Zbog poštovanja epidemioloških mera broj posetilaca je ograničen na 500.

Previous post

Beer fest misterija... do festivala 15 dana, još nema line-upa, zvanični sajt bez informacija, a Milić Vukašinović tvrdi: Samo vakcinisani mogu da sviraju

Next post

Punk Fest u klubu Fest uz NBG, Giljotinu, Madrese, Heartstroke, Scaffold...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *