Home»Film»“Becoming Led Zeppelin”… stiže film za koji niko nije verovao da će biti snimljen

“Becoming Led Zeppelin”… stiže film za koji niko nije verovao da će biti snimljen

4
Shares
Pinterest Google+
Led Zeppelin/Photo: facebook@ledzeppelin
Led Zeppelin/Photo: facebook@ledzeppelin

Ranije najavljeni, službeno odobreni dokumentarac o Led Zeppelinu je završen. Film je dobio i naslov: “Becoming Led Zeppelin”.

KAKO SU LED ZEPPELIN OSTALI BEZ 203.000 DOLARA TOKOM TURNEJE PO AMERICI… A TO JE PRE 48 GODINA BILO BAŠ MNOOOOGO PARA

Prema magazinu Variety, dokumentarni film koji je režirao Bernard Makmahon omogućiće “pristup bez presedana” bendu. Film je prvi put najavljen 2019. godine i prvi je službeni dokumentarni film o legendarnom rock bendu.

– “Becoming Led Zeppelin” je film za koji niko nije mislio da bi mogao biti snimljen – rekao je Makmehon. – Meteorski uspon benda do slave bio je brz i gotovo bez dokumenata. Intenzivnom pretragom širom sveta i uz godine restauracije pronađene su vizuelne i audio arhive, pa se ova priča konačno može ispričati.

U ŠUPI NA NOVOM ZELANDU OTKRIVEN SNIMAK KONCERTA LED ZEPPELINA STAR 49 GODINA….

Film prikazuje nove intervjue s Džimijem Pejdžom, Robertom Plantom i Džonom Polom Džonsom, kao i arhivske intervjue s pokojnim Džonom Bonamom, koji je preminuo 1980. Dokumentarac je izgrađen oko nikad ranije viđenih arhivskih snimaka i fotografija, a doneće i kvalitetan audio zapis muzike Led Zeppelina.

HL/Izvor: mulj.net

Previous post

Odmotava se holivudsko klupko prevara i laži... Džerard Batler tužio producente da su slagali o zaradi filma, traži im 10 miliona dolara

Next post

“Rainbow in the Dark”... Pročitajte odlomak iz posthumne autobiografije Ronija Džejmsa Dia

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.