Home»Muzika»ZZ Top održali prvi koncert samo dva dana posle smrti Dastija Hila… Gibons se obratio publici: On nam je dao direktivu…

ZZ Top održali prvi koncert samo dva dana posle smrti Dastija Hila… Gibons se obratio publici: On nam je dao direktivu…

Dasti mi je dao "direktivu" da bend nastavi dalje, rekao je Bili Gibons publici u Tuskalosi.

6
Shares
Pinterest Google+
ZZ Top, prvi koncert posle smrti Dastija Hila/Photo: YouTube printscreen
ZZ Top, prvi koncert posle smrti Dastija Hila/Photo: YouTube printscreen

ZZ Top su u petak u Tuskalosi u Alabami odsvirali svoj prvi koncert posle smrti basiste Dastija Hila.

Gitarista i pevač Bili Gibons nije previše pričao o svom pokojnom kolegi iz benda, jedino je priznao nekoliko puta tokom koncerta da je Hilova želju da bend nastavi bez njega.

– Zabavićemo se večeras – rekao je Gibons publici posle izvedbe uvodne “Got Me Under Pressure” i dodao: – Imamo novog čoveka u bendu. Dasti mi je dao direktivu. Moj prijatelj, vaš prijatelj Elvud Frensis će držati bas liniju iza mene.

BILI GIBONS PRVI PUT POSLE POSLE SMRTI DASTIJA HILA: REKAO MI JE “SHOW MUST GO ON”… ON JE ŽELEO DA ZZ TOP TRAJE I BEZ NJEGA

Tokom koncerta Gibons je pohvalio Elvuda da “rastura” kao Dasti i takođe se našalio da je Frensis usred puštanja brade za svoju novu ulogu.

Frensis je poslednjih nedelja bio Hilova zamena nakon kada je basista privremeno napustio ZZ Top kako bi rešio zdravstveni problem s kukom. Bend je 28. jula objavio da je Hil umro u snu u svom domu u Hjustonu u Teksasu u 73. godini. Nije otkriven uzrok smrti.

Jeste da “šou mora da ide dalje”, ali ipak niko nije očekivao da će bend posle smrti člana koji je u njemu svirao 50 godina izaći na pozornicu svega dva dana od objave nesrećne vesti.

HL/Izvor:ravnododna.com

Previous post

Muzičar Kris Ardoin upucan u leđa tokom nastupa u Luizijani... ranjeno još dve osobe u publici

Next post

Tad je bilo jasno da je "pukao"... Najveća koncertna brljotina Elvisa Prislija

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *