Lake fest u Nikšiću od 5. do 7. avgusta… Sviraju Kombati, Psihomodo, Goblini,. Bjesovi… a evo šta je potrebno da bi se ušlo na festival

0
233
Photo: Promo (Lake Fest)
Photo: Promo (Lake Fest)

Bliži se početak jednog od najvećih rok festivala u regionu. Lake fest otvara svoje kapije ovog četvrtka, 5. avgusta, a spremili su prilično zanimljiv line-up. U četvrtak nastupaju: Rudolf, Mortal Kombat. Hladno pivo, Psihomodo pop i Nikola Vranjković. Narednog dana, u petak 6. avgusta, veče otvaraju Parampaščad, a za njima idu redom: Zoster, Goblini, Sunshine i SixPack. Za dan zatvaranja od domaćih snaga rezervisani su Štrajk mozga, a među regionalnim izvođačima su Dejan Petrović Big Band, Bjesovi, Ritam nereda i Iskaz.

Veoma značajna stvar u periodu oslabljene ekonomije i platežne moći stanovništva je da su organizatori obezbedili karte po cenama koje su bile i do sada važeće kada je reč o Lake festu. Ulaz za sva tri dana koštaće 25 evra, a dnevne ulaznice su kao i prethodnih godina 10 evra.

Za ulazak u festivalski prostor potreban je jedan od sledećih dokaza/ potvrda:

– da je osoba u cjelosti vakcinisana ili je primila prvu dozu

– da poseduje negativan PCR test na COVID-19 , koji nije stariji od 72 sata

– dokaz da je osoba prebolela COVID-19

– dokaz o negativnom brzom antigenskom testu, koji nije stariji od 48 sati

Svi posetioci su dužni uz navedeni dokaz/potvrdu da pokažu i ličnu kartu ili pasoš.

Ukoliko neko od posetilaca ne posjeduje nijedan od gore navedenih dokumenata za njih će biti obezbeđeno da na licu mesta odrade brzi antigenski test:

Uz trodnevnu kartu test se radi besplatno.

Za posetioce koji poseduju jednodnevnu kartu cena testa iznosi simboličnih 2 evra.

HL/Izvor: mulj.net

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime