Ovako se čuva rokenrol… Muzički kamp u Bečeju za decu od 7 do 16 godina

0
181
M;uzički ikamp Bubamara/Photo: promo
Muzički ikamp Bubamara/Photo: promo

 

Muzički centar Bubamara ove godine po četvrti put u Bečeju održava Muzički kamp namenjen deci od 7 do 16 godina.

Tokom dve nedelje kampa učesnici će učiti osnove ili usavršavanje sviranja električne gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura, violine kao i pop/rock pevanje.

Tokom kampa biće oformljeno 10 bendova, a poslednjeg dana kampa održaće se i završni koncert na kome će nastupiti svi polaznici.

Pored radionica instrumenata i zajedničkih probi, ove godine su u program uključene i radionice pisanja tekstova, komponovana, kao i niz edukativnih predavanja i dokumentarnih filmova o pravcima u muzici.

M;uzički ikamp Bubamara
Muzički ikamp Bubamara

Kao i prethodnih godina tu je i baby radionica za najmlađe od 3 do 7 godina, gde se kroz niz ritmicko – muzičkih igara razvija njihova muzička inteligencija. Radionice vode afirmisani izvođači.

Kamp traje od 16. do 29. avgusta, broj mesta je ograničen, a jedini uslkov za prijavu je – članstvo u biblioteci.

Ove godine projekat je podržan od strane Ministarstva kulture i informisanja i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje.

Da podsetimo, mladi Bubamara bemd koji je iznedrio ovaj sjajan kamp, prošle godine učestvovao je na našem Mobil Music Festu i plasirao se u finale. Pogledajte spot kojim su obezbedili naszup na finalnom takmičenju:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime