Home»Muzika»Mile Kekin pred koncert na Tašu o svim duetima Hladnog piva: Josipa je impresivna, s Bajagom ću morati da ponovim…

Mile Kekin pred koncert na Tašu o svim duetima Hladnog piva: Josipa je impresivna, s Bajagom ću morati da ponovim…

4
Shares
Pinterest Google+
Hladno pivo (Exit 2021)/ Photo: AleX
Hladno pivo (Exit 2021)/ Photo: AleX

U susret beogradskom koncertu benda “Hladno pivo” 21. avgusta na Tašmajdanu podsećamo se svih dueta ovog kultnog zagrebačkog benda.

Prvi duet koji su imali u karijeri bio je 2003. godine za pesmu “Teško Je Ful Biti Cool” sa Edom Maajkom. Tim povodom Mile Kekin je izjavio:

– Prvi pa muški duet bio je s Edom Maajkom na “Teško je ful biti cool”. Eda sam taman bio upoznao u jednom klubu, upitao ga da li bi voleo da nas klasične pank rokere malo izvređa i to u našoj pesmi. Odmah je pristao i za par dana došao u studio, praznih ruku, samo s olovkom i papirom.  Samo je  rekao pusti stvar i u roku od 15 minuta napisao tekst u kom je  izvređao nas, gitare, kožne jakne i solaže kao takve. 

Tokom 2017. godine, muzička diva Josipa Lisac se pridružila ovom pank rok bendu i zajedničkim snagama ovaj hrvatski dvojac je snimio novu verziju numere “Soundtrack za život”.

– Drugi duet po redu je bio onaj s Josipom Lisac, u rimejku naše stare pesme “Soundtrack za život”, za koju smo znali da se Josipi jako sviđa. Ona je vrhunska pevačica ali i vrlo posebna i emotivna osoba i svom poslu ne pristupa rutinski, već se unese u svaki slog ko da joj poslednji. Impresivno je bilo videti je izbliza kako radi – podsetio se Mile Kekin.

Treći duet koji je Mile sa nestrpljenjem pomenuo bio je duet sa Bajagom koji se desio godinu kasnije.

– Treći duet koji ću pamtiti je bio onaj s Bajagom na “Atlantidi” s mog solo albumu “Kuća bez krova”. To smo uradili na daljinu što mi je malo žao jer ga nisam vidio uživo kako se muči sa C tonalitetom. Posle smo se bolje upoznali pa mi je priznao da se fino preznojio s tom pesmom te da me spominjao više puta u studiju. Dogovorili smo da ćemo iduću pesmu ipak raditi uživo, a ne ovako hladno virtualno.

Najnoviji duet je pesma “Carpe diem” koji je Hladno pivo snimio sa Sanjom Doležal.

Ulaznice za koncert Hladnog piva na Tašmajdanu su u pretprodaji preko Tickets mreže.

Previous post

Dream Theater otkrivaju kakav je pogled sa vrha sveta... Čuveni progressive metal bend najavio novi album

Next post

Kori Tejlor: Vakcina nije "pakt s đavolom", ali dokaz o vakcinaciji za prisustvo koncertima je glupost

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.