Home»Film»“Isterivači duhova: Nasleđe”… Udara na nostalgiju i – uspeva… pogledajte najnoviji trejler

“Isterivači duhova: Nasleđe”… Udara na nostalgiju i – uspeva… pogledajte najnoviji trejler

4
Shares
Pinterest Google+
Ghostbusters: Afterlife, promo
Ghostbusters: Afterlife, promo

“Nasleđe”, novi deo “Isterivača duhova”, jedne od najslavnijih filmskih franšiza u istoriji, poprima sve konkretnije i jasnije obrise, a novi trejler bi, usput, mogao da vas vrati u detinjstvo…

“Isterivači duhova: Nasleđe” opravdano je jedan od najiščekivanijih filmova godine, a tu titulu dodatno je učvrstio spektakularni novi trejler koji će sigurno privući novu publiku, a onu stariju, koja je odrasla uz prve filmove, oboriti s nogu. Posebno kad vide da se suptilno najavljuju neka već dobro poznata lica…

“Nasleđe” u bioskope inače dolazi u novembruove godine, a režira ga Džejson Ritman (Juno, Tully), sin Ivana Ritmana, legendarnog reditelja prva dva filma i producenta “Nasleđa”.

Duhovi, je l’ vam frka… vratili su se isterivači… Pogledajte prvi tizer filma “Ghostbusters: Afterlife”

U glavnim ulogama gledaćemo Pola Ruda (Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, Ant-Man), Fina Volfharda (Stranger Things, It), Keri Kun (The Sinner, The Post, Fargo) i Mekenu Grejs (The Handmaid’s Tale), Fuller Huse). Radnja filma se, inače, odvija 30 godina posle događaja u “Isterivačima duhova II” iz 1989. godine, nakon što se porodica preseli u mali gradić i tamo otkrije dedovu ostavštinu.

Uz to, šuška se da će se u filmu pojaviti i originalna postava “Isterivača duhova” iz 1984. godine uz koju su odrastale generacije – Bil Marej, Den Ekrojd, Erni Hadson i Sigurni Viver.

Pogledajte trejler:

Previous post

Kori Tejlor: Vakcina nije "pakt s đavolom", ali dokaz o vakcinaciji za prisustvo koncertima je glupost

Next post

Eto... Bili Ajliš je konačno objavila album "Happier Than Ever"... da li je vredelo sve pompe oko njega?

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.