“Savršeni par” za solo start… Zdenko Kolar objavio singl sa Magic Bush

0
446
Oglasi
Zdenko Kolar/ Photo: AleX
Zdenko Kolar/ Photo: AleX

Nekadašnji basista Idola, pa zatim saradnik Vlade Divljana i u njegovom kasnijim projektima, Zdenko Kolar (65) objavio je juče prvi solo singl i spot “Savršeni par”, urađen u saradnji sa grupom Magic Bush.

Numera najavljuje njihov zajednički album, koji se uskoro očekuje pod etiketom Croatia Records.

Autor muzike je Zdenkov kolega po instrumentu, član Bajaginih Instruktora Miroslav Cvetković. Reč je o staroj, do sada neobjavljenoj Cveletovoj melodiji, za koju je tekst napisao vođa Magic Busha Damjan Dašić. Kolar u spotu glumi šarmantnog barmena, a glavnu žensku ulogu tumači Zorana, njegova koleginica iz Gradskog sekretarijata za saobraćaj, gde je Zdenko zaposlen. U videu se pojavljuje i Kolarova ćerka Katarina, sa svojim momkom. Pesma osvaja na prvo slušanje, a mnogi komentarišu da dosta vuče na Idole – konkretno, na numere “Ona to zna”, “Radostan dan”…

Pad Idola… Izjava Zdenka Kolara koja menja sve: Krle je oduvek bio netalentovani krpelj

Zdenko, koji je veliki trag tokom decenija ostavio i kao član bluz benda Zona B, upoznao je momke iz Magoc Busha pred koncert u čast Vlade Divljana, 2018. u beogradskom Sava centru i nije skrivao oduševljenje njihovom svirkom i energijom. Šira javnost je za ovaj bend čula kroz njihovu koncertnu saradnju sa Srđanom Gojkovićem Giletom, pretočenu i u živi album “Retko svirane pesme”.

Objavljivanje singla 28. jula za Zdenka ima posebnu simboliku. Baš na taj dan, 1963. godine, preselivši se iz Zemuna u Knez Danilovu ulicu, upoznao je Divljana. Takođe, 28. jula je položio vozački ispit, a, kako kaže, na taj dan desili su mu se još neki važni događaji u životu.

HL/Izvor: novosti.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime