Home»Fun»P!nk plaća kaznu umesto norveških rukometašica na pesku koje su odbile da nose bikini na utakmici…

P!nk plaća kaznu umesto norveških rukometašica na pesku koje su odbile da nose bikini na utakmici…

4
Shares
Pinterest Google+
Pink/Photo: YouTube printscreen
Pink/Photo: YouTube printscreen

Pink se ponudila da plati kaznu rukometne reprezentacije Norveške koja je učestvovala na Evropskom rukometnom prvenstvu na pesku za žene koje je održano u Bugarskoj nakon što su kažnjene zbog nošenja kratkih pantalona umesto bikinija tokom nedavno održane utakmice.

Pink napisala testament… Bila je sigurna da će umreti od korone

Evropska rukometna federacija (EHF) prošle nedelje kaznila je žensku rukometnu reprezentaciju Norveške s 1.500 evra zbog “neprimerene odeće”. Disciplinska komisija EHF presudila je da odluka norveške ženske reprezentacije u rukometu na pesku da se na terenu pojave u kratkim pantalonama poput svojih muških kolega “nije u skladu s jedinstvenim propisima sportista definisanim u IHF-ovim pravilima rukometa na pesku”.

Norveški rukometni savez naknadno je rekao da je spreman platiti kaznu, te u službenom priopćenju istaknuo: „Jako smo ponosni na ove djevojke koje su tijekom Europskog prvenstva digle glas i rekla da bi bilo dosta! “Mi u NHF-u stojimo iza vas i podržavamo vas. Zajedno ćemo se nastaviti boriti za promjenu pravila za odjeću, tako da igrači mogu igrati u odjeći koja im odgovara. ”

“All I Know So Far”… U novom, bajkovitom spotu P!nk, njen uzor Šer kao gospodarica čudovišta…

U twitu objavljenom tokom vikenda, Pink je rekla da je i ona bila “vrlo ponosna na žensku reprezentaciju jer su protestovale zbog vrlo seksističkih pravila vezanih za dresove”, i napisala: “Evropska rukometna federacija trebalo bi da bude kažnjena zbog seksizma. Svaka čast, dame. Rado ću platiti kazne umesto vas. Samo tako nastavite”.

U nedjelju su žene iz norveške rukometne reprezentacije na pesku ma Instagramu zahvalile pevačici i napisale: “Wow! Puno vam hvala na podršci”.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Uskoro... Otvaranje letnje scene Beogradskog dramskog pozorišta

Next post

Koncerti na Zidiću... Peter Zirbs 30. jula na Platu Milana Mladenovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *