Home»Muzika»Bubnjar Džoi Džordinson, jedan od osnivača Slipknota, preminuo u 46. godini

Bubnjar Džoi Džordinson, jedan od osnivača Slipknota, preminuo u 46. godini

3
Shares
Pinterest Google+
Džoi Džordinson/Photo: facebook@Joey Jordison
Džoi Džordinson/Photo: facebook@Joey Jordison

Džoi Džordinson, osnivač Slipknota, bubnjar i koautor mnogih njihovih velikih hitova, umro je u ponedeljak u 46. godini. Predstavnik njegove porodice rekao je da je umro mirno u snu, ali nije precizirao uzrok smrti.

“Džoijeva smrt ostavila nam je prazna srca i osećaj neopisive tuge”, navodi se u izjavi Džordisnove porodice. “Onima koji su poznavali Džoja, razumeli su njegovu pamet, njegovu nežnu ličnost, džinovsko srce i ljubav prema svim stvarima u porodici i muzici. Porodica traži je da prijatelji, obožavaoci i mediji razumeju i poštuju našu potrebu za privatnošću i mirom u ovom neverovatno teškom trenutku”.

Porodica namerava da održi privatnu sahranu.

Sa Slipknotom, Džordison je nastupio na četiri studijska albuma i producirao album uživo “9.0: Live”. Izvan svojih glavnih projekata, Džordison je nastupio sa drugim grupama heavy metala kao što su Rob Zombie, Metallica, Korn, Ministry, Otep i Satiricon. Džordison je bio poznat i po svom studijskom radu, koji uključuje nastupe na mnogim albumima za različite umetnike.

HL/Izvor: rolligstone.com

Previous post

Brus Dikinson i Rodžer Glover sviraju u čast Džona Lorda u novembru u Mađarskoj... koncert koji bi vredelo videti i čuti

Next post

Pokrenut Gibson Records... Posle 127 godina čuveni proizvođač gitara krenuo u diskografiju, prvo izdanje je - Sleš

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.