Džoni Dep se potpuno posvetio muzici… Snima album sa Džefom Bekom i kulira Hollywood

0
255
Oglasi
Džoni Dep i Džef Bek/Photo: Promo
Džoni Dep i Džef Bek/Photo: Promo

Kako piše Daily Mail, slavni glumac, ali i muzičar, Džoni Dep udružio se s legendarnim giatristom Džefom Bekom kako bi snimili zajednički album koji će se navodno zvati “Hi Ho Silver Lining”.

Za Džonija je bilo sjajno vratiti se svojoj prvoj istinskoj ljubavi, a to je muzika. Džef je Džoniju bio veliki prijatelj u teškim vremenima, a odlazak iz Hollywooda bilo je upravo ono što je Džoniju trebalo, piše Daily Mail.

Džoni Dep u novom filmu istražuje smrt legendarnih repera… pogledajte trejler

Susret starih prijatelja i rokera događa se nakon što je Dep prošle godine izgubio slučaj u kojem je zbog klevete tužio The Sun i izdavače News Group Newspapers (NGN), kao izvršnog urednika Suna Dena Vutona zbog teksta objavljenog u aprilu 2018. u kojem se o Depu pisalo kao o ‘zlostavljaču žena’ tokom sudskog procesa s bivšom suprugom Amber Hard, što je Dep oštro demantovao. U presudi od 2. novenbra 2020. sudija Nikol rekao je da smatra da su te reči u tekstu “u suštini istinite”.

Džoni Dep i Džef Bek snimili spot za moćnu i psihodeličnu verziju Lenonove “Isolation”

Posle presude, glumcu je prošlog meseca odbijena žalba na slučaj klevete protiv NGN-a, a Depovi advokati rekli su da se on lično  “raduje iznošenju celovitih, neoborivih istinitih dokaza” vezanih uz drugi slučaju za klevetu u SAD.

Dep je pre ovog susreta sa Bekom i rada na zajedničkom albumu već svirao u grupi Hollywood Vampires zajedno s Alisom Kuperom i Džoom Perijem. I taman kada ke Hollywood Vampires trebalo da krene na svoju prvu evropsku turneju, ona otkazana je zbog koronavirusa. Dep je s Bekom snimio obradu pesme Džona Lenona  “Isolation” koji je ujedno bio i njihov prvi zajednički singl objavljen prošle godine.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime