Home»Film»Čuveni reditelj ima teoriju: Filmovi o superherojima su postali glupi i dosadni… nestaće kao vesterni i ratni filmovi

Čuveni reditelj ima teoriju: Filmovi o superherojima su postali glupi i dosadni… nestaće kao vesterni i ratni filmovi

4
Shares
Pinterest Google+
The Suicide Squad 2, promo
The Suicide Squad 2, promo

Džejms Gan, redatelj filmskih hitova kao što su uspešni i hvaljeni “Guardians of the Galaxy” i “Suicide Squad” u nedavnom intervjuu se osvrnuo na veliki broj filmova o superherojima i izjavio nešto što je mnoge iznenadilo.

Naime, u sklopu promocije novog “Suicide Squada”, Gan je za The Irish Times izjavio da je većina savremenih filmova o superherojima “glupa” i da su mu “dosadni”.


View this post on Instagram

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Uporedio ih je s mnogim dominantnim žanrovima koji su s vremenom iščezli.

– Znamo šta se dogodilo s filmovima o kaubojima i ratnim filmovima. Ne znam, ne morate biti genijalac da biste sve povezali i videli da postoje ciklična kretanja što se filmova tiče i jedino što se nadam je da će budućnost filmova prema stripovima i filmova o superherojima biti to da će se menjati. Jako su glupi, a većina trenutnih mi je jako dosadna – rekao je Gan i dodao:

– Kad se pojavio ‘Iron Man’, bio sam zagrejan. I bilo je predivno gledati ih. Ali, ako se ne promene, postaće jako dosadni – zaključio je on.

Previous post

Milan Petrović Quartet 29. jula na Letnjoj sceni SKC Kragujevac

Next post

Riječki The Black Room objavio video singl "I'll Talk You Into It" i najavio novi album

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *