Home»Film»Megan Foks otkrila zašto ne cirka već 12 godina: Na crvenom tepihu u Kanu sam se izblamirala za sve pare…

Megan Foks otkrila zašto ne cirka već 12 godina: Na crvenom tepihu u Kanu sam se izblamirala za sve pare…

4
Shares
Pinterest Google+
Megan Foks/Photo: movie promo
Megan Foks/Photo: movie promo

Slavna glumica Megan Foks već 12 godina nije popila ni kap alkohola. Naime, na crvenom tepihu dodele nagrada “Zlatni globus” 2009. godine u alkoholisanom stanju nema šta nije ispričala, pa je zato još tada rešila da je dosta i da joj se tako nešto u životu neće ponoviti.

Incidenta iz mladosti prisetila se tokom “Who What Wear” intervjua, pre svega naglasivši da je za stolom tada sedela s braćom Džonas i koleginicom iz sveta glume, Blejk Lajvli i da je bilo više nego dovoljno šampanjca, te da ni sama ne zna koliko je čaša popila.

– Ni sama ne znam koliko sam čaša popila. Zato sad više ne pijem. Delovala sam nekako… Ratoborno. Nema šta nisam rekla, posebno od stvari koje na crvenom tepihu nikako nije ni trebalo. Ne sećam se ni šta, ni što, samo znam da jesam – izjavila je ona.

NA 10. GODIŠNJICU SMRTI PRVI PUT OBJAVLJEN AUDIO SNIMAK ZABRANJENOG INTERVJUA SA EJMI VAJHHAUS: PIJEM OD 12 GODINE, OBOŽAVAM VISKI…

Megan je tada u razgovoru s voditeljkom Džulijanom Rensik sebe nazvala “dvojnikom Alana Alde” i transfobičnom ljagom.

Zatim, nastavila je o tome kako je “zgranuta i zgrožena” što je uopšte tu, te da njen tadašnji partner, Brajan Ostin Grin, nije jer nije želeo da joj bude pratnja. Zbog svega ovoga, dugo je imala problema i iako se nije sećala svog “govora” – znala je da nema ni trunke pozitivnog u njemu, pa se izvinjavala.

Nekoliko godina kasnije je za Esquire priznala kako nikad nije volela to kako alkohol utiče na nju. Isto važi i za lekove.

– Pilule ne podnosim. Ne volim ni da popijem. U suštini, ne volim kad nisam u kontroli. A moram da budem, kada je moje telo u pitanju -naglasila je tokom jednog intervjua.

Previous post

Završen filmski festival na Paliću, glavna nagrada Joakimu Triru za "Najgoru osobu na svetu"

Next post

Bend Ničim izazvan ima pitanje za "onog gore"...  Stigao video singl "Bože, kako si?"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *