Home»Film»Dvejn Džonson i Vin Dizel – nikad više zajedno…  Eskalirala svađa koja traje već celu deceniju

Dvejn Džonson i Vin Dizel – nikad više zajedno…  Eskalirala svađa koja traje već celu deceniju

4
Shares
Pinterest Google+
Vin Dizel, Dvejjn Džonson/Photo: screenshot
Vin Dizel, Dvejjn Džonson/Photo: screenshot

Svađa između holivudskih zvezda Dvejna Džonsona i Vina Dizela kulminirala je posle jedne decenije. Naime, Džonson nije učestovao najnovijem delu franšize “Paklene ulice”, zvanično nazvanom “F9”, a to neće raditi ni ubuduće.

Navodno, tokom jedne decenije traje napetost između Džonsona i njegovog kolege Vina Dizela. Najnoviji ispad dogodio se kada je Dizel, producent popularne franšize, preuzeo zaslugu za Džonsonov nastup zbog njegovog pristupa na snimanju petog dela “Paklenih ulica”, davne 2011. godine.

Odgovarajući na primedbu, Džonson je ove nedelje rekao da ekipi filma želi mnogo sreće “na filmovima na kojima će raditi bez njega”.

Šta je za njih milionče… The Fast Saga

Posted by Headliner.rs on Thursday, 10 June 2021

Još 2016. godine, tokom produkcije “The Fate of the Furious”, Džonson je izrazio svoju frustraciju koju je osećao prema muškim kolegama, rekavši:

– Neki se ponašaju kao pravi muškarci i pravi profesionalci, dok drugi ne. Oni koji to nisu su svakako prevelike kukavice da bi išta učinili po tom pitanju. Magarci. Kada sledećeg aprila budete gledali ovaj film i učini vam se da ne glumim u scenama gde mi krv vri od besa – u pravu ste.

Mnogi pretpostavljaju da je mislio na Dizela koji je, prema različitim izvorima koji su u to vreme razgovarali sa TMZ-om, redovno dolazio kasno da snima scene i kritikovao glumu svojih kolega.

HL/Izvor: nypost.com

Previous post

Nemanja Zlatarev i FunktastiCoalition Group predstavili album “Superimposed”

Next post

Posle 37 godina stiže rimejk kultnog horora "Potpaljivačica"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *