Home»Film»Jedvačekanje… Najnoviji trejler za novu “Dinu” – 4,5 miliona pregleda za 24 sata

Jedvačekanje… Najnoviji trejler za novu “Dinu” – 4,5 miliona pregleda za 24 sata

4
Shares
Pinterest Google+
Dina/Photo: promo
Dina/Photo: promo

Neverovatan novi trejler za filmski spektakl “Dune” objavljen je u četvrtak, otkrivajući više o predstojećoj adaptaciji epskog naučno-fantastičnog romana Franka Herberta iz 1965. godine.

Koliko ovaj film svi jedva čekaju, najbolje pokazuje podatak da je trejler, za manje od 24 sata, videlo već više od 4,5 miliona ljudi.

Film će se u bioskope i na HBO Max pojaviti 22. oktobra, a obožavaoci širom SAD takođe su imali priliku da vide 10 minuta materijala na događajima iMaxa.

“Dina” 2020. vs. “Dina” 1984.- kadar po kadar… Da li je novi film samo bleda kopija remek dela Dejvida Linča?

Reditelj Denis Vilnev, koji je prethodno radio na nastavku još jednog SF klasika – “Bladerunner”, ambiciozno je pristupio adaptaciji Herbertove knjige, najavljujući je kao “Ratove zvezda za odrasle”.

Uloge u filmu poverio je Timotiju Šalameu, Zendaji, Džejsonu Momoi, Džošu Brolinu, Oskaru Ajzaku, Stelanu Skarsgardu, Havijeru Bardemu, Dejvu Batisti i Rebeki Ferguson.

“Dinu” je prvi put na veliko platno preneo Dejvid Linč 1984. godine, ali se film našao na udaru kritike i smatra se možda i najneuspešnijim, ali svakako jednim od napoznatijih dela poznatog reditelja.

Previous post

Tarantino konačno objasnio svoju opsesiju sa Šeron Tejt: Hteo sam da je ljudi ne pamte samo po njenom surovom ubistvu

Next post

Pank je i živ i mlad... Buntovne princeze iz Linda Lindas objavile svoj prvi spot "Oh!"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *