Home»Film»Džejmi Li Kertis otkrila: Muzika Grete Van Fleet mi je pomogla da snimim “Halloween Kills”

Džejmi Li Kertis otkrila: Muzika Grete Van Fleet mi je pomogla da snimim “Halloween Kills”

5
Shares
Pinterest Google+
Džejmi Li Kertis, Greta Vam Fleet/Photo: screenshot
Džejmi Li Kertis, Greta Vam Fleet/Photo: screenshot

Glumačka legenda Džejmi Li Kertis je veliki obožavalac Grete Van Fleet i kaže da joj je slušanje drugog EP-a benda “From The Fires” pomoglo da kvalitetno snimi filma “Halloween Kills”.

Greta Van Fleet objavila drugi album, Džoš poručio hejterima: Samo nastavite da nas pljujete iz maminog podruma, baš se radujemo tome

Gostujući u emisiji The Angi Taylor Show na Rock 955, Džejmi – koja glumi Lori Strod – kaže da su Džoš Kiska i dečaci neprestano grovali u njenom automobilu tokom dugih vožnje do i od seta svakog dana.

– Mislim, gledajte, ja sam srećno udata 62-godišnjakinja – koja se, inače, udala za Najdžela Tafnela [glumi ga Kristofer Hajden-Gest) iz Spinal Tapa, pa imam mnogo gitara imam po kući – ali Džošov glas me apsolutno ubija! – oduševljeno je rekla.

Govoreći o snimanju filma “Halloween Kills”, Džejmi je nastavila:

– “Halloween Kills”, koji izlazi ove godine – napravili smo pre dve godine, ali očigledno je trebalo da izađe prošle godine (ali nije zbog COVID-a) – izlazi 15. oktobra. Snimali smo u Vilmingtonu na vrlo udaljenoj lokaciji; trebalo mi je sat vremena da vozim u svakom smeru – a ja vozim sama. A način na koji sam se izbprila s tim je Greta Van Fleet i njihov album “From the Fires”. Ušla bih u svoj automobil i pustila album na putu posao, a onda bih se okrenola i pusitla album i na putu kući.

Majkl Majers se vratio (ponovo)… Džejmi Li Kertis u jezivom trejleru za “Noć veštica ubija”

“Helloween Kills” reklamira se pod sloganom “Zlo umire večeras”.

HL/Izvor: kerrang.com

Previous post

"Nečista krv – greh predaka“ Milutina Petrovića i "Ja nikada ne plačem” Pjotra Domalevskog danas na programu Festivala evropskog filma Palić

Next post

Nije savršeno, ali je dovoljno blizu... Ovo su 10 najboljih pesama snimljenih iz jednog pokušaja

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *