Home»Muzika»Niki Vajer iz Manic Street Preachersa ljut na kolege: Radije bih je***o iskopao sopstvene oči olovkom nego da uzmem orden od Kraljice

Niki Vajer iz Manic Street Preachersa ljut na kolege: Radije bih je***o iskopao sopstvene oči olovkom nego da uzmem orden od Kraljice

4
Shares
Pinterest Google+
Niki Vajer/Photo: YouTuve screenshot
Niki Vajer/Photo: YouTuve screenshot

Basista Manic Street Preachersa, Niki Vajer, prozvao je “navodno levo orijentisane” muzičare i glumce koji prihvataju počasti od Kraljice Elizabete.

Govoreći za časopis MOJO, 52-godišnji basista odgovorio je na pitanje pisca Kita Kamerona o tome što se čvrsto drži vrednosti svoje radničke klase i priznao:

– Sada sam toliko ispunjen sumnjama i kontradikcijama, iako se i dalje držim tih principa. Moja deca su prošla sveobuhvatno obrazovanje, još uvek verujem u visoke poreze i sve te stvari, držim se blizu svojih korena … Uopšte nisam napustio nijednu od tih stvari. Ali ne znam da li su one relevantne za savremeni život – rekao je Vajer i dodao:

ŽIVOT U ORVELOVSKO DOBA… MANIC STREET PREACHERS TREJLEROM I SINGLOM “ORWELLIAN” NAJAVILI NOVI ALBUM

– Vidite da svi ti navodno levo orijentisani glumci i pop zvezde čekaju u redu da bi dobili MBE i OBE (ordeni britanske imperije – nap.pr.) – a ja bih radije sebi iskopao oči je****m olovkom, nego da to uradim. Šta je bilo, pa i Pol Veler i Dejvid Bouvi su odbili viteške poačasti… To je dovoljno dobar razlog za mene.

NAJVEĆA ROK MISTERIJA 20. VEKA… GITARISTA MANIC STREET PREACHERS NETRAGOM JE NESTAO, PROGLAŠEN JE MRTVIM BEZ IKAKVIH DOKAZA… A IMAO JE – 27!

U nastavku intervjua, Vajer je govorio o doprinosu Ronija Džejmsa Dia Black Sabbathu. Otkrivajući da je prvi singl koji je kupio sa starijim bratom Patrikom bio Sabbathov “Neon Knights”, Vajer ga je opisao kao “neverovatnu pesmu” i dodao da je “Diova faza u Black Sabbathu zaista podcenjena”.

Novi album Manic Street Preachers, “Ultra Vivid Lament”, treba da bude objavljen 3. septembra putem kompanije Columbia/Sony.

HL/Izvor: loudersound.com

Previous post

Novi advokat tvrdi da će spasti Britni Spirs iz zlatnog kaveza, bivši telohranitelj otkrio kako su je drogirali lekovima

Next post

Koncerti na Zidiću... Viking Krew 23. jula na Platou Milana Mladenovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *