Home»Knjige»Pisac koji je spojio istoriju, mitologiju i pop kulturu… Nedelja knjiga Dejana Stojiljkovića

Pisac koji je spojio istoriju, mitologiju i pop kulturu… Nedelja knjiga Dejana Stojiljkovića

4
Shares
Pinterest Google+
Dejan Stojiljković/Photo: System Comics
Dejan Stojiljković/Photo: System Comics

Jedan od najčitanijih srpskih savremenih pisaca Dejan Stojiljković u svojim romanima i zbirkama priča dotiče se istorije, mitologije i pop kulture. Svakim novim delom dokazuje izuzetan talenat i majstorstvo u pisanju.

Od 19. do 25. jula imate odličnu priliku da obogatite svoju biblioteku njegovim knjigama: “Dukat za Lađara”, “Konstantinovo raskršće”, “Olujni bedem”, “Duge noći i crne zastave”, “Neonski bluz”, “Kišni psi”, “Leva strana druma” i drugim.

Dejan Stojiljković: E-books su super stvar, ali prave knjige su kao vinilne ploče – trajaće večno

Tokom Nedelje knjiga Dejana Stojiljkovića važiće količinski popust od 20% za kupovinu tri ili više njegovih naslova u svim Delfi knjižarama, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Količinski popust od 20% može se kombinovati sa članskim popustom.

Dejan Stojiljković (Niš, 1976) je prozni i dramski pisac, filmski i strip scenarista. Autor je više dramskih tekstova i strip scenarija. Jedan je od scenarista TV serije “Senke nad Balkanom”. Laureat je prestižne književne nagrade “Miloš Crnjanski” (za roman “Konstantinovo raskršće”), kao i nagrade za dečju književnost “Dositejevo pero” (za knjigu “Nemanjići: Dva orla”). Proza mu je prevođena na ruski, engleski, grčki, italijanski, slovački, makedonski, slovenački i francuski.

Previous post

Zvanično je... Novi album Iron Maidena zvaće se "Senjutsu" i stiže  3. septembra (samuraji svih zemalja, ujedinite se)

Next post

"Prirodna svetlost” Deneša Nađa i "Čuvar brata svojega” Ferita Karahana danas na programu Festivala evropskog filma Palić

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *