Svi hoće u svemir… Kartu kod Brensona za 250.000 dolara već kupili Leonardo di Kaprio, Džastin Biber, Rijana, Keti Peri, Tom Henks…

0
168
Oglasi
Rijana, Ričard Brenson, Keti PEri/Photo screenshot
Rijana, Ričard Brenson, Keti PEri/Photo screenshot

VIŠE od 600 osoba već je kupilo kartu za let koji traje 90 minuta, a cena mu je 250.000 dolara, među njima su i mnoge poznate ličnosti.

Može se raspravljati o tome je li Ričard Brenson zaista odletio u svemir ili samo do ivice svemira, da li je to istorijski dan ili je u suštini sjajan marketinški trik za promociju turističkih putovanja van Zemlje, ipak red putnika željnih, astronautskog iskustva, već je veoma dug.

Više od 600 ljudi trenutno je na listi zainteresovanih da što pre, po ceni od 250.000 dolara za 90 minuta avanture, od poletanja do sletanja, budu među pionirima svemirskog turizma, ili, kako kažu cinici – da budu pokusni kunići.

Motivacija za put je različita, tako je, na primer, pevačica Rijana  svoju kartu rezervisala još 2013.godine. Ona je opsednuta svemirom i pričama o vanzemaljcima.

Pored poznate pevačice, svoje mesto je rezervisao i glumac Leonardo di Kaprio, čiji motivi nisu poznati.

PA… IZGLEDA DA SU STVARNO VIDOVITI… SIMPSONOVI PREDVIDELI PUTOVANJE RIČARDA BRENSONA U SVEMIR

Pevač Džastin Biber je pre nekoliko godina izrazio želju da snimi spot u svemiru, s toga ne čudi što je pevač obezbedio svoje mesto u letu.

Tom Henks je u filmovima spašavao NASA-ine misije, a još davne 2009. godine je rekao da se ne bi dvoumio ni sekunde ukoliko bi mu se ukazala prilika da odleti u kosmos.

Ešton Kučer je bio 500. potencijalni putnik, a navodno mu je Brenson zahvalio na prijavi. Uz Eštona će putovati i njegova supruga, glumica Mila Kunis.

Na spisku su i pevačica Kejti Peri i njen bivši suprug, koji joj je kartu kupio kao poklon za 35.rođenadan. Još jedan bivši ljubavni par je rezervisao karte – Bred Pit i Anđelina Džoli.

Glumica Kejt Vinslet je osigurala putovanje za celu porodicu zahvaljujući suprugu koji je nećak Ričarda Brensona.

HL/Izvor: jutarnji.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime