Home»Muzika»Odloženi koncerti Vlatka Stefanovskog i Massima na Tašmajdanu

Odloženi koncerti Vlatka Stefanovskog i Massima na Tašmajdanu

4
Shares
Pinterest Google+
Vlatko Stefanovski (Beogradski jazz festival 2020)/ Photo: AleX
Vlatko Stefanovski (Beogradski jazz festival 2020)/ Photo: AleX

Koncerti Vlatka Stefanovskog (prvobitno zakazan za 30. jul) i Massima Savića (prvobitno zakazan za 31. jul) odloženi su za septembar.

– Obaveštavamo vas da iz tehničkih i epidemioloških razloga, organizator Pro Scena zakazane koncerte Vlatka Stefanovskog, Masima Savića, kao i predstavu Dragana Marinkovića Mace, u dogovoru sa Upravom Tašmajdana, kriznim štabom i umetnicima, prebacuje za nove termine u septembru – poručili su organizatori.

Svi događaji će se i u drugom terminu održati za ograničen broj ljudi, uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije.

Kupljene ulaznice važe i za nove datume, a ukoliko nekome oni ne odgovaraju mogu da ih vrate na prodajnim mestima Ticket Visiona.

Massimo/ Photo: Promo
Massimo/ Photo: Promo

Dragan Marinković Maca sa komedijom “Kakva ti je žena, takav ti je život“, nastupiće u petak, 17. septembra, Masimo Savić će svoje mnogobrojne hitove izvesti u subotu, 18. septembra, a virtouz Vlatko Stefanovski i V3 trio održaće koncert u nedelju, 19. septembra. Svi događaji počinju u 21h.

Organizatori se unapred izvinjavaju i zahvaljuju na razumevanju što ne može sve da se sprovede kako je planirano, ali se nadaju da će publici da odgovaraju ponuđene opcije.

Previous post

8.000 ljudi, 3 sata, 2 bisa i 1 bend... Bajaga sinoć održao prvi post-covid koncert na Tašu

Next post

Made IN Serbia... Summer3p festival od 23. do 25. jula na Muškom štrandu kraj Palićkog jezera

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *