Home»Life Story»Brajan Mej podelio snimke svoje kuće koja je stradala u poplavama u Londonu: Tužno je… naše uspomene se završile u smrdljivom mulju

Brajan Mej podelio snimke svoje kuće koja je stradala u poplavama u Londonu: Tužno je… naše uspomene se završile u smrdljivom mulju

4
Shares
Pinterest Google+
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen
Brajan Mej/Photo: YouTube printscreen

Gitarista Queen Brajan mej podelio je na društvenim mrežama svoj bes nakon što je niz njegovih dragocenih stvari uništeno kada je njegov dom stradao u poplavi.

Njegova kuća stradala je posle poplave koja je početkom endelje pogodila London posle jakih pljuskova.

73-godišnjak je rekao da je zatekao “užas u svojoj kući” u Kensingtonu, u zapadnom Londonu.

U objavi na Instagramu dodao je: “Čitav donji sprat bio je preplavljen sadržajem kanalizacije – koja je pokrivala naše tepihe, ćilime i sve vrste dragocenih (nama) stvari u smrdljivom mulju.

To je odvratno i zapravo prilično srceparajuće. Čini se kao da smo napadnuti, oskrnavljeni”.

Mej je dodao da je njegova supruga Anita Dobson imala “mnogo suvenira na podu našeg podruma – i većina je nakvašena i uništena”, a tek nedavno je u svoj podrum i on preselio neke dragocene fotografije iz detinjstva koje su  “pretvorene u smeće”.

“Besan sam – ove stvari su samo “stvari” –  ali kad fotografija izbledi – čini mi se kao da je većina moje prošlosti izbrisana”.

 

Takođe je podelio niz video snimaka svoje poplavljene kuće – sa preplavljenim podovima i natopljenim stvarima.

Gitarista je za poplavu u drugom postu okrivio “zloglasni” Kraljevski okrug u Kensingtonu i savet Čelsija, dodajući da su oni “odgovorni za svu bedu koja se događa u mom susedstvu”.

Takođe je okrivio stanovnike “sebičnih” gradskih četvrti za izgradnju podruma ispod njihovih poseda, za koje kaže da remete odvodnjavanje – zahtev koji je pomenuto veće osporilo.

HL/Izvor: sky.com

Previous post

Lollobrigida prvi put u Kragujevcu... Ida Prester u nedelju uveče donosi ples u SKC

Next post

Berček na dodeli nagrade "Aleksandar Lifka" na Paliću: Hvala što ste me se setili, red je i bio...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *