Home»Muzika»Da li bi Fredi, da je poživeo do danas, ostao uz Queen?  Brajan Mej nema dilemu: I dalje bi pričao o solo pesmama, ali ne bi napustio svoju porodicu

Da li bi Fredi, da je poživeo do danas, ostao uz Queen?  Brajan Mej nema dilemu: I dalje bi pričao o solo pesmama, ali ne bi napustio svoju porodicu

4
Shares
Pinterest Google+
Brajan Mej/ Photo: Facebook @Queen
Brajan Mej/ Photo: Facebook @Queen

Dok se bliži trideseta godišnjica odlaska možda i najvećeg rokenrol frontmena svih vremena Fredija Merkjurija (preminuo 24. novenbra 1991.), gitarista Queena Brajan Mej misli da zna kako bi legendarni pevač danas vodio svoju karijeru.

– On bi i dalje bi govorio: “Moram da snimam solo stvari”, ali bi se stalno vraćao porodici, da radi isto što i mi. Smešno je što sve više osećam da je na neki način stalno sa nama. Možda postajem stari romantik, ali Fredi je deo moje svakodnevice – objasnio je u intervjuu za BBC i dodao:

KAKAV JE TO BIO LIK… FREDI MERKJURI SVOJIM PRIJATELJIMA ŠALJE PRAZNIČNE POKLONE I POSLE SMRTI

– Uvek mi je u mislima. Često se zapitam šta bi rekao u određenoj situaciji, zamišljam njegovu reakciju, smeh i slično. Toliko je veliki deo nasleđa koje smo stvorili, i zauvek će biti tako. Nikada ne prestanete da žalite za izgubljenim članom porodice i Fredi je upravo to za nas. Ali, dođete do tačke kada pomislite: “Bože, imao je sjajan život”. Zajedno smo stvorili čudesne stvari koje i dalje usrećuju ljude – rekao je Mej.

HL/Izvor: bbc.com

Previous post

Često smo veoma slični, a često veoma različiti i to je OK... Upoznajte se s projektom - Camping the trash out

Next post

Svečanom dodelom nagrada i koncertom grupe Love Hunters zatvoren treći Somborski filmski festival

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *