Home»Muzika»Tragedija benda Cinderella… Gitarista i klavijaturista filadelfijskih metalaca preminuli u istom danu

Tragedija benda Cinderella… Gitarista i klavijaturista filadelfijskih metalaca preminuli u istom danu

9
Shares
Pinterest Google+
Cinderella/Photot: wikipedia.org - Osvaldo Loiacono - digital camera during the concert at PNC Bank Arts Center, Holmdel (NJ)
Cinderella/Photo: wikipedia.org – Osvaldo Loiacono – concert at PNC Bank Arts Center, Holmdel (NJ)

Magazin Rolling Stone je u svom online izdanju jutros objavio da je preminuo Džef LaBar, najpoznatiji kao gitarista glam metal benda Cinderella. Njegov sin Sebastijan potvrdio je vest u sredu putem objave na društvenim mrežama. Imao je 58 godina, a uzrok smrti nije otkriven.

“Moj otac, moj junak, moj idol, preminuo je danas. Trenutno nemam reči. Volim te tata”, napisao je Džefov sin Sebastijan na Instagramu. “Ako možete, podelite fotografije ili video zapise svih zabavnih momenata koje smo svi proveli sa mojim tatom. Bio bih vam veoma zahvalan”.

Samo nekoliko sati kasnije, filadelfijski muzičar Džon Korabi, na svom oficijalnom Facebook nalogu objavio je da je preminuo još jedan član Cinderelle, klavijaturista  Gari Korbet.

“Sa već teškim srcem objavljujem da je Gari Korbet izgubio bitku sa rakom mozga i takođe je preminuo sinoć! Bio je klavijaturista Kissa i Cinderelle, imao sam zadovoljstvo da gs upoznam na turneji i on je bio JEDINA osoba koja mi je priskočila u pomoć i vodila me kroz borbu sa zavisnošću od droge! Najdublje saučešće njegovoj supruzi Lenori i ostalim Garijevim prijateljima i porodici- Počivaj u miru, druže”, napisao je Korabi.

It is with an already heavy heart that I’m posting that Gary Corbett lost his battle with Brain Cancer and has also…

Posted by John Corabi on Thursday, 15 July 2021

Previous post

Čuveni reditelj Pol Verhoven optužen za bogohuljenje... Svojim novim filmom dirnuo je u najveći tabu Katoličke crkve

Next post

Fanovi su dočekali svojih 8 minuta... Iron Maiden konačno predstavili novu pesmu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *