Home»Muzika»Metallica objavila “alternativnu verziju” svog megahita “The Unforgiven”

Metallica objavila “alternativnu verziju” svog megahita “The Unforgiven”

4
Shares
Pinterest Google+
Metallica/Photo: Promo
Metallica/Photo: Promo

Grupa Metallica objavila je alternativnu verziju velikog hita “The Unforgiven” koja će se naći na dvostrukom izdanju pod nazivom “Rough & Alternative Mixes”.

Ovo dvostruko izdanje izlazi istovremeno kada i reizdanje kultnog albuma “The Black Album”, a oba albuma izlaze 10. septemba za Blackened Recordings.

“The Black Album” postigao je svetsku umetničku, ali i komercijalnu slavu. Izašao je davne 1991. godine i podigao Metallicu na tron. Hitovi kao što su “Enter Sandman”, “The Unforgiven”, “Nothing Else Matters”, “Wherever I May Roam” i “Sad But True” obeležili su ovaj album, ali i sve buduće koncerte grupe, a uvršten je i u 500 najvećih albuma svih vremena prema časopisu Rolling Stone.

ŽENA, MAJKA, METALKA… SVOJOJ DECI DALA IMENA – SLAYER, PANTERA I METALLICA

Povodom 30. godišnjice od izlaska albuma, dobiće svoje bogato reizdanje. Biće dostupno kao vinilno izdanje, standardno CD izdanje, trostruko prošireno CD izdanje, kao digitalno izdanje i kao limitirani box set (dve vinilne ploče, slike albuma, tri live albuma, 14 CD-a, 6 DVD-a, knjiga na 120 stranica, laminat s odabranih turneja i delovi tri gitare).

HL/Izvor: sounguardian.com

Previous post

Ed Širan snima death metal album? Verovaću kad vidim, kaže lider Cradle of Filth

Next post

Prateći program 28. Festivala evropskog filma Palić

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *