Home»Film»Veliki povratak Kevina Spejsija… Igra uz Fej Danavej i Franka Nera u filmu o -pedofiliji

Veliki povratak Kevina Spejsija… Igra uz Fej Danavej i Franka Nera u filmu o -pedofiliji

4
Shares
Pinterest Google+
The Man Who Drew God, promo
The Man Who Drew God, promo

Istinita priča o slepom umjetniku Emanuelu koji nepravedno biva optužen za seksualno napastvovanje maloletnice novi je film Franka Nera u kome će se, poslije četvorogodišnje pauze, na veliki ekran vratiti Kevin Spejsi. A pridružiće mu se holivudska legenda Fej Danavej, saopštili su producenti, koji su predstavili projekat na 74. Kanskom filmskom festivalu.

– Ovo je storija o usponu i padu slepog umetnika koji ima redak dar da napravi životne portrete samo slušajući glas svojih modela. To je priča o neverovatnoj potrebi da se ponovo otkrije čudesna moć dostojanstva u svetu gdje mediji rešavaju probleme tako što ih brišu – ovim rečima autor filma, slavni italijanski glumac, ali i reditelj Franko Nero opisao je svoj novi poduhvat.

AKO STE SATERANI UZA ZID I OSEĆATE DA ZA VAS NE POSTOJI PUT… KEVIN SPEJSI POSLAO PORUKU SVIMA KOJI RAZMIŠLJAJU O SAMOUBISTVU

I čudna je koincidencija da se američki glumac Kevin Spejsi vraća posle četiri godine na bioskopsko platno u italijanskom filmu “Čovek koji je crtao Boga” (The Man Who Drew God). Jer, pokušaj da se oživi filmska karijera Kevina Spejsija jeste drama o pedofiliji u kojoj će tumačiti malu rolu policajca, preneo je časopis Variety.

Spejsi je “zamrznuo” svoju glumačku karijeru upravo nakon brojnih optužbi za seksualno uznemiravanje.

The Man Who Drew God, screenshot
The Man Who Drew God, screenshot

Italijanski glumac Franko Nero, kako piše Guardian, igraće umetnika koji je pogrešno optužen za seksualno napastvovanje maloletnika, dok će se u roli umetnikovog prijatelja, inače profesorke Brajeve azbuke, pojaviti Fej Danavej.

Ova uloga originalno je bila namenjena Nerovoj supruzi, slavnoj britanskoj glumici Vanesi Redgrejv, međutim ona je prošlog meseca saopštila da neće igrati u filmu svog muža.

SRUŠEN KAO KULA OD KARATA… EVO KAKO JE USTVARI I ZAŠTO KEVIN SPEJSI IZBRISAN S HOLIVUDSKE FILMSKE MAPE

Predstavljajući novi projekat filmadžijama na Kanskom festivalu producent italijanske drame Luis Nero istakao je da im reakcija javnosti zbog poveravanja uloge Spejsiju ne smeta.

– Samo znam da je Spejsi odličan glumac. I to je jedino što me zanima. I ja i Franko mislimo da je u pitanju glumac kakav se rađa jednom u generaciji. A privatne stvari nas se ne tiču – rekao je medijima prošlog meseca Nero.

– Veliko je interesovanje producenata i kontroverza je, što se mene tiče, odlična za film – dodao je Nero, a u Kanu je predstavio i poster filma na kome centralno mesto, uprkos epizodnoj ulozi, zauzima upravo Kevin Spejsi.

Precizirao je i da je snimanje već završeno, a da je film trenutno u fazi postprodukcije.

HL/Izvor: nova.rs

Previous post

Braća se, preko velikog mora, vratila kući...  Na ostrvu Man otkrivena statua Bee Geesa

Next post

Fender predstavio novu kolekcija gitara u čast Kurta Kobejna i Primal Scream... čak nisu ni preskupe

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *