Home»Muzika»Mik Džeger kažnjen sa 10.000 funti… Napustio karantin da bi otišao na utakmicu

Mik Džeger kažnjen sa 10.000 funti… Napustio karantin da bi otišao na utakmicu

5
Shares
Pinterest Google+
Mik Džeger/Photo: facebook@mickjaggerofficial
Mik Džeger/Photo: [email protected]

Frontmen Rolling Stonesa Mik DŽeger prekršio je pravilo o karantinu posle dolaska iz Francuske kako bi gledao polufinalnu utakmicu na Euro 2020 i pobedu Engleske nad Danskom.

Kako prenosi Daily Mail, legendarni pevač (77) sleteo je u utorak i zakonski je trebalo da bude u karantinu deset dana. Međutim, on je “uhvaćen” na Vembliju 24 sata kasnije, gde je bio sa 60.000 ljubitelja fudbala. Zbog kršenja kovid pravila moraće da plati kaznu do 10.000 funti.

ŠTA JE UJEDINILO LIAMA GALAGERA, EDA ŠIRANA, NEW ORDER, PEAKY BLINDERSE, GORILLAZ, HARIJA STAJLSA… JEDAN SLOGAN: ‘IT’S COMING HOME’

Izvor blizak pevaču rekao je da je Mik nedeljama planirao posetu Londonu kako bi dovršio novi album Stonsa, ali da nije mogao da zanemari priliku da gleda najvažniju fudbalsku utakmicu Engleske u novijoj istoriji – uprkos kontroverzi koju bi mogao da izazove .

Izvor je rekao:

– Mik je veliki ljubitelj fudbala i samo je želeo da bude na Vembliju. Radio je testove na koronu pre leta i dolaska, kao i posle utakmice. U to vreme je trebalo da radi na novom albumu, ali shvatio je da Engleska igra veoma važnu utakmicu i jednostavno nije mogao da je propusti – dodao je izvor.

Previous post

Napravljen Doomsday Vault. neuništivi sef za svu svetsku muziku... Čuvaće se na Severnom polu, ispod leda, najmanje 1.000 godina

Next post

Izvin'te deco, ali bina, to je ono mesto na kojem mašine ne mogu da zamene čike (i tete) sa gitarama i mu*ima... Exit, noć druga (fotoreportaža)

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *