Home»Muzika»dRUMELODY ima novi video singl… Poslušajte “Sad Umbrellas”

dRUMELODY ima novi video singl… Poslušajte “Sad Umbrellas”

4
Shares
Pinterest Google+
dRUMELODY/ Photo: Promo
dRUMELODY/ Photo: Promo

Sarajevski DJ i producent dRUMELODY zaista ima razloga da bude zadovoljan. Od decembra prošle godine kada je objavio album “Freedom of Imagination” do danas, održane su razne promotivne akcije kao što je druženje sa fanovima u Sarajevu u organizaciji SarajevoDiska.

Tu je i nominacije za nagradu Ambasador koja se dodeljuje najboljim akterima elektroničke muzike u regionu, a skoro istovremeno, Adria Muzzik Video Award nominovali su spot za pesmu “Blood Song” za najbolji electro dance video.

dRUMELODY/ Photo: Promo
dRUMELODY/ Photo: Promo

Pored toga, kada nije dRUMELODY, Berin Tuzlić se posvećuje  sviranju bubnjeva u novo-sarajevskoj  alter rock grupi The BoooX s kojom je u junu objavio EP “Sezona kiselih krastavaca” i spot “Poigravanje”.

– Album “Freedom of Imagination” predstavljen je singlom “Radiokiller“ koji je sniman u Dubaiju, gradu koji povremeno zamijeni dRUMELODYjevu sarajevsku adresu, a sada je vreme za lansiranje novog spota i singla “Sad Umbrellas”. Ova downtempo stvar namijenjena je isključivo chillanju u debelom hladu, zaštićen od svih negativa. Uživajte! – poručio je Berin Tuzlić.

Previous post

Počeo je Exit... Klinci su srećni, a Hladno pivo je i zvanično postalo "svetski bend" (fotoreportaža)

Next post

Ne okreći se sine... Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor u nedelju u Botaničkoj bašti

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *