Home»Muzika»Večeras počinje EXIT… Od 4.120 testiranih prvog dana – svi negativni na Kovid-19

Večeras počinje EXIT… Od 4.120 testiranih prvog dana – svi negativni na Kovid-19

4
Shares
Pinterest Google+
Exit promo
Exit promo

Prvog dana besplatnog masovnog testiranja na Novosadskom Sajmu, medicinsko osoblje Doma zdravlja Novi Sad testiralo je 4.120 posetilaca EXIT festivala i nikome nije utvrđeno prisustvo virusa.

Posetiocima koji su kupili ulaznice, a nemaju Digitalni zeleni sertifikat, EXIT je obezbedio besplatno testiranje na Novosadskom Sajmu, gde se ujedno nalazi i zamensko mesto za festivalske narukvice. Zahvaljujući temeljnoj organizaciji i brzim procesima elektronske provere kodova na Digitalnim zelenim sertifikatima i anitgenskim testovima, testiranje i zamena su tekli bez zastoja, dok su komentari posetilaca bili izuzetno pozitivni.

– Oduševljena sam time kako sve savršeno funkcioniše na sajmu! Organizivanost na svakom koraku! – glasio je komentar jedne Tanje na Exitovim kanalima komunikacije.

Poznate procedure za ulazak na festival… EXIT obezbedio besplatne brze testove za kupce ulaznica

Uprkos dobroj organizaciji, EXIT poziva sve one koji se nisu testirali i koji još nisu zamenili ulaznicu za festivalsku narukvicu da to urade što pre tokom dana, te da onima koji do 20 sati ne preuzmu narukvicu, EXIT zbog očekivanih gužvi ne garantuje da će stići da uđu na festival prve večeri.

Od 4.120 testiranih prvog dana, svi posetioci EXIT festivala negativni na Kovid 19!

Dobar pokazatelj, bravo Exit ljudi,…

Posted by Exit Festival on Thursday, July 8, 2021

EXIT je na svom sajtu objavio zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala. Oni koji na festival ulaze sa pozivnicama nemaju pravo na besplatno testiranje, ali i za njih je EXIT dogovorio saradnju i beneficirane cene u laboratorijima Aqualaba, na 20 lokacija širom Srbije i Medlaba u Novom Sadu. Cena testiranja u Aqualabu je 900 dinara, a u Medlabu 1.500 dinara.

Magazin NME odabrao pet srpskih izvođača čije nastupa na Exitu ne smete da propustite

EXIT je obezbedio tri lokacije u Novom Sadu na kojima posetioci mogu da zamene vaučere za festivalske narukvice. Zamenska mesta se nalaze: na Trgu Slobode do četvrtka 8. jula u ponoć, zatim ispred Petrovaradinske tvrđave do nedelje 11. jula, kao i na Novosadskom sajmu, takođe do nedelje 11. jula, i to samo za one koji će raditi brze testove.

U skladu sa bezbednosnim protokolom koji je usvojio Krizni štab, ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test. Bezbednosni protokol je utemeljen na najnovijim naučnim istraživanjima sprovedenim širom Evrope, koja su pokazala da će, uz kontrolisan i ograničen ulazak, festivali biti najbezbednija mesta okupljanja u zemlji.

THE TRUE ROYALTY OF BASS IS RETURNING | EXIT 20th anniversary 2021A SPECIAL REUNION AT #EXIT2021: RONI SIZE FEAT. DYNAMITE MC PAYS HOMAGE TO THE FIRST FESTIVAL EDITIONS! 🎊

They were among our first headliners, 20 years later, one of the biggest icons in the history of drum’n’bass are returning to the Petrovaradin Fortress for a special back2back set! 🏰🕺 🎶

Veliki Roni Size u pratnji Dynamite MC imaju posebna, potpuno zaslužena mesta u srcima #EXIT fanova, a ovog jula stižu da nas podsete na prva izdanja festivala. 💛

Njima se pridružuje čak 70 domaćih izvođača koji će ispuniti festivalsku X-Bass, Latino i Reggae Wenti Wadada Positive binu. ☮️

Serbia, get ready for the future at www.exitfest.org

Posted by Exit Festival on Friday, July 2, 2021

Program prvog dana

U četvrtak 30 minuta posle ponoći na Glavnoj bini počeće Ceremonija otvaranja EXIT festivala, pod nazivom „Lets Celebrate Life“. Uz performans, plesače, specijalne goste i neočekivane scenske i vizuelne sadržaje i zvanično će početi četvorodnevna proslava dve decenije dvostrukog evropskog festivalskog šampiona.

Prvi dan Glavne bine otvoriće u 20:00 Nemi Pesnik, u 21:00 sledi Senidah, u 22:00 Buč Kesidi, a u 23:15 Hladno pivo. DJ Snake će svoje hitove na Tvrđavi doneti od 1:00, dok će veliki Roni Size praćen MC Dynamiteom započeti svojevrsni omaž prvim izdanjima Exita od 2:30. Program prve večeri na Main stage-u zaključiće Koven nastupom od 4:00.

Obližnja mts Dance Arena, na krilima moćnog novog razglasa Meyer Sound LEO dočekaće fantastičan niz izvođača, od kojih će oni prvi, Lag u b2b setu sa Insolate početi u 21:00. Ilija Djoković na programu je od 23:00, Tijana T od 00:30, a vreme od 02:00 do 06:00 zauzeće dve DJ-ice i producentkinje sa samog vrha svetske techno scene – Amelie Lens i Charlotte de Witte. Dvojac Dax J & Kobosil privešće kraju prvi dan na Areni u ranim jutarnjim satima.

Na omiljenoj Visa Fusion bini zasviraće Fran Palermo, čućemo i Marka Louisa, Helem Nejse, Sajsi MC i Vojka, dok će program otvoriti nadolazeće snage i pobednik konkursa [email protected] Norveška šuma, zatim Šajzerbiterlemon i Instant Karma. Baza alternativne elektronike, No Sleep Novi Sad bina, počeće jako nastupima Agents Of Time, Patricea Baumela, Eelke Klein, Bokeeja i talentovane mlade Lanne. Gang Beats powered by Noizz bina doneće na Tvrđavu čvrstu trep žurku koju predvode z++ i Numero. Kompletna satnica svih 15 Exitovih bina dostupna je na zvaničnim stranicama festivala.

Zvanične procedure za ulazak na festival

EXIT je na svom sajtu objavio zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala. Ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test. EXIT je za kupce ulaznica obezbedio besplatne brze testove na Novosadskom sajmu sve do nedelje 11. jula, dok će oni koji ulaze s pozivnicama te testove moći da urade u laboratorijima Aqualaba i Jugolaba širom Srbije, kao i Medlaba i Biotesta u Novom Sadu, sa kojima je EXIT dogovorio saradnju i beneficirane cene samo za posetioce festivala. „Safe Events Serbia“ bezbednosni protokol u skladu sa najnovijim naučnim istraživanjima, učiniće letnje festivale u Srbiji najbezbednijim okupljanjima u zemlji, daleko sigurnijim od raznih proslava, tržnih centara, kafića i drugih mesta okupljanja na kojima ne važe ovakva pravila.

Plaćanje bez gotovine festivalskom karticom!

Kartica za plaćanje je zvanično i jedino sredstvo plaćanja za kupovinu pića, hrane i ostalih proizvoda na EXIT festivalu. Pri kupovini, dovoljno je prisloniti karticu na obeleženo mesto na aparatu, i iznos pića, hrane ili suvenira će automatski biti umanjen sa kartice. Kartica za plaćanje biće dostupna na svim uplatnim (top-up) mestima na festivalu i u kampu (samo za posetioce koji borave u kampu). Prilikom uzimanja kartice, potrebno je uplatiti depozit u iznosu od 125 dinara, koji će biti vraćen prilikom refundacije novca na završetku festivala. Ukoliko se festivalska kartica za plaćanje dopuni Visa platnom karticom na top-up mestima na f

Previous post

Monday Blues #65... Cotton Pickers 12. jula na Platou Milana Mladenovića

Next post

Trejler dokumentarca o Valu Kilmeru izneandio sve... Ovako tešku životnu priču malo ko je očekivao

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *