Ljubav, mir i – bes… Objavljen trejjler za dokumentarac o neviđenom haosu na Woodstocku 1999. godine

0
294
Oglasi
Woodstock 99: Peace, Love and Rage, HBO promo
Woodstock 99: Peace, Love and Rage, HBO promo

Objavljen je trejler za dokumentarni film u produkciji HBO Max ‘Woodstock 99: Peace, Love and Rage’. Priča o neviđenom haosu koji se dogodio na ovom festivalu. Film je ujedno deo nove mrežne dokumentarne serije “Music Box”, koju producira Bil Simons.

Dokumentarni film ‘Woodstock 99: Peace, Love and Rage’ koji je režirao Geret Prajs, prati događaje sa Woodstocka održanog 1999. godine u udaljenoj bivšoj vazduhoplovnoj bazi u saveznoj državi New York.

RATM pale američku zastavu na Woodstocku 99/Photo: wikipedia.org
RATM pale američku zastavu na Woodstocku 99/Photo: wikipedia.org

Woodstock ’99., takođe nazvan Woodstock 1999, održan je od 22. do 25. jula  1999. godine i bio je drugi najveći muzički festival posle Woodstocka iz 1994. godine koji je pokušao da imitira izvorni Woodstock festival održan 1969. godine.

Woodstock – poslednja utopija… Sve što niste znali o festivalu koji nikada nije bio “samo festival”

Woodstock 99 je održan u saveznoj državi New York u trajanju od četiri dana pred nešto više od 400.000 posetilaca. Woodstock 99 bio je okarakterisan kao festival nasilja, seksualnih napada, optužbi za silovanje, pljačku, vandalizam i požare.

MOŽDA NAĐU HENDRIKSOVU TRZALICU… Mesto gde je održan Woodstock postalo arheološki lokalitet

Dokumentarac uključuje intervjue s organizatorima Woodstocka, Majklom Langom i Džonom Šerom, kao i s muzičarima kao što su Moby, The Roots ’Black Thought, Kornov Džonatan Dejvis i članovi The Offspringa.

U opisu filma postavlja se pitanje: “Kako se veliko slavlje harmonije pretvorilo u totalni haos?”, kao i da ovaj film ispituje kako se festival srušio pod težinom sopstvene pogrešne ambicije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime