Home»Knjige»Novi triler Tonija Parsonsa o večnoj temi… U našim knjižarama je “Žena bližnjega tvoga”

Novi triler Tonija Parsonsa o večnoj temi… U našim knjižarama je “Žena bližnjega tvoga”

4
Shares
Pinterest Google+

Jedan od najpopularnijih pisaca današnjice dokazao je da za njegovo pero prepreke ne postoje kada je iz emotivnih literarnih voda uplovio u one uzburkanije, predstavljajući svetu novog junaka kriminalističkog žanra Maksa Vulfa.

Ovaj put će se omiljeni britanski pisac na ovim prostorima Toni Parsons naći na knjižarskim policama sa najnovijim trilerom „Žena bližnjega tvoga“, koji ne pripada serijalu o čuvenom detektivu.

Toni Parsons sprema svoj prvi roman o tajnom agentu 007: Pisac mora da ostane u senci heroja, Fleming je uspeo, uspeću i ja

Tara Karver naizgled vodi savršen život. Supruga i majka puna ljubavi, poslovna žena i vlasnica kompanije, ona je osoba kakvu biste želeli za prvu susetku, možda i za najbolju prijateljicu. Ali kakva je Tara zapravo?

Jednim nepromišljenim flertom na poslovnom putu daleko od kuće Tara sve stavlja na kocku. Iznenada njen život iz snova postaje košmar na javi kada joj oženjeni muškarac s kojim je provela noć kaže da želi ozbiljnu vezu. I da neće ostaviti na miru njenu dragocenu porodicu dok na to ne pristane. Čini se da postoji samo jedan izlaz. A taj izlaz uključuje ubistvo…

“Žena bližnjega tvoga” Tonija Parsonsa u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Toni Parsons, Žena bližnjega tvoga, cover
Toni Parsons, Žena bližnjega tvoga, cover
Previous post

#celebratelife... Društveno-odgovorne aktivnosti na Exitu 2021

Next post

Projekcijom filmova "Lihvar" i “Buč Kesidi: Euforija uživo” Zatvoren 8. Bašta Fest

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *