Home»Fun»Šta je ujedinilo Liama Galagera, Eda Širana, New Order, Peaky Blinderse, Gorillaz, Harija Stajlsa… Jedan slogan: ‘It’s coming home’

Šta je ujedinilo Liama Galagera, Eda Širana, New Order, Peaky Blinderse, Gorillaz, Harija Stajlsa… Jedan slogan: ‘It’s coming home’

5
Shares
Pinterest Google+
Liam Galager/Photo: facebook@liamgallagher
Liam Galager/Photo: [email protected]

Liam Galager jedna je od brojnih ličnosti iz sveta zabave koja slavi najnoviju pobedu fudbalske reprezentacije Engleske na Euro 2020.

Bivši frontmen grupe Oasis oglasio se na Tvitteru posle pobede Engleske nad Ukrajinom kako bi tvitovao čuveni refren “It’s coming home”  iz filma “Three Lions”, pesme Dejvida Badijela, Frenka Skinera i Lightning Seedsa iz 1996. godine, koja je postala jedna od najtrajnijih u zemlji fudbalskih himni.

Galageru su se pridružili legendarni muzičari poput Yungbluda, Gorillaz i Eda Širana, od kojih je poslednji podelio video kako govori fanovima: “Momci, ne znam da li ste čuli vest: ‘It’s coming home’ .

 

 

 

 

Engleska je sinoć (3. jula) pobedila Ukrajinu sa 4:0 na stadionu Olimpico u Rimu i plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, koje će se, kao i finale, održati u Londonu.

Hari Stajls bio je među poznatim ličnostima koje su prisustvovale meču, a fan je objavio nekoliko fotografija pevača nakon što ga je upoznao na stadionu.

 

Inače, New Order je podelio isečak svoje numere “World In Motion”, koju su 1990. godine snimili sa engleskim nacionalnim timom kao podršku njihovoj kampanji za Svetsko prvenstvo, uz komentar: “Tada su očigledno slušali … # ENG”“.

 

Ostale poznate ličnosti koje su objavile svoje reakcije su i AJ Trejsi, Shame, komičar Majkl Dapah, KSI, DJ Spooni, Tajson Fjuri, Dankan Džons, vojvoda i vojvotkinja od Kornvola i drugi.

 

Zvanični nalog Peaky Blindersa čak je i učestvovao u akciji, deleći montažu isečaka iz serije i tvitujući: “Idemo do polufinala, Engleska”.

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Johnathan ‘Spoony’ Joseph (@djspoony)

 

 

 

 

Previous post

Sveće, tamjan, gitare, maske, suze... Pogledajte kako su na pariskom groblju Père Lachaise fanovi obeležili 50 godina od smrti Džima Morisona

Next post

Prti Bee Gee "mađija“

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *