Ok, svima nam se ide na more…. i pocket palma to zna

0
67
pocket palma/Photo: facebook@pocketpalma
pocket palma/Photo: facebook@pocketpalma

Omiljeni regionalni synth pop dvojac pocket palma upotpuniće vaš letnji “starter pack” pesmom stvorenom za dugo, toplo leto – “More”.

– More je pesma nastala prošle zime, što je pomalo ironično obzirom na tekst i vibraciju pesme, ali u tim trenucima nam je nedostajalo leto i toplina koju ono nosi, pa smo odlučili da maštamo o odlasku na more.

U suštini se radi o beatu inspirisanom chillwaveom, što je zapravo savršen zvuk za ovakvu tematiku i nadamo se da će svima odgovarati uz uživanje na plaži, kao što je i nama – ispričali su Anja i Luka.

Neodoljivu pesmu prati i morska razglednica koju su snimili i režirali Matea Bakarić (@oprrosti) i Ivan Leš (@korovles), a montažu potpisuje pocket palma:

– Naravno, ideja za spot je bila vrlo očigledna: letovanje. Nakon što nam se milion planova za odlazak na more izjalovilo, slučajno se dogodio vikend u Istri gde je spontano nastao ovaj spot – rekli su Anja i Luka, a detalje iza spontanog snimanja otkrila je rediteljka Matea Bakarić:

– Inicijalno nije trebalo da snimamu spot, ali našli smo se u Istri na rođendanskom vikendu i spontano počeli snimati scene. Nije nam dugo trebalo da shvatimo da moramo nastaviti, s obzirom na to da je sve bilo tako fotogenično i idealno za oslikati tu pesmu. Jako smo srećni što imamo ovo divno iskustvo iza sebe i što smo ga podelili upravo sa Anjom.

Ovako zvuči i izgleda – “More”:

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime