Home»Muzika»Homeland»Najličnija vožnja do sada… Marčelo najavio album “Nojeva varka”

Najličnija vožnja do sada… Marčelo najavio album “Nojeva varka”

5
Shares
Pinterest Google+
Marčelo/Photo: YouTub printscreen
Marčelo/Photo: YouTub printscreen

Marčelo je najavio izlazak novog albuma “Nojeva varka”. Reč je o konceptualnom albumu, koji sadrži šesnaest pesama, a koji bi svetlo dana trebalo da ugleda tokom leta.

Na izdanju će biti mnogo gostiju, a do sada su najavljeni producenti Billain i Indigo, a gostovaće i Vukašin iz benda Irie FM, SikPrajm i drugi.

Povodom albuma Marčelo je na društvenim mrežama napisao:

“Dame i gospodo. Počekalo se, ali komotno smatrajte ovo duplim albumom, pošto skoro sve pesme traju kao “Udahni”, šest minuta (jedna čak traje 8). Album je trenutno u miksu, jedan singl ide sad u julu, da se situacija zagreje. Bila je ovo najličnija vožnja do sada, jedva čekam da čujete. Čitav album je jedna priča, koja se nastavlja iz pesme u pesmu. Plovidba od rastavljanja sebe do novog sastavljanja. Mnogo emocija, sjajna grupna energija, ponešto za smeh, ponešto za ježenje, mrak plus fenjeri, jer čemu sve bez njih. Hvala vam svima na strpljenju, uzdam se da vas nećemo razočarati – a i da bude tako, ovaj album sigurno je najintimniji, pa mu nije posao da se svidi svima. Recimo ovako: kome je legla “Udahni”, izneveren biti neće 🙂 Živeli”.

Previous post

Pevač Fred Durst koči novi album Limp Bizkita... Perfekcionista hoće da bude - perfektno

Next post

Pogledajte kako se sin Džejmsa Gandolfinija snašao u ulozi mladog Tonija Soprana... Objavljen prvi trejler preqela čuvene serije

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *