Home»Film»Queen of Business…  Britanski bend od filma “Bohemian Rhapsody” i posle godinu i po zarađuje oko 100.000 evra – dnevno

Queen of Business…  Britanski bend od filma “Bohemian Rhapsody” i posle godinu i po zarađuje oko 100.000 evra – dnevno

4
Shares
Pinterest Google+
Bohemian Rhapsody/Photo: FB printscreen
Bohemian Rhapsody/Photo: FB printscreen

Kako piše muzički portal music-news.com grupa Q6ueen od filma “Bohemian Rhapsody” zaradi dnevno više do 100.000 evra.

Film “Bohemian Rhapsody” koji je premijerno prikazan 2018. godine podelio je obožavaoce i kritičare, dokumentujući put pokojnog frontmena Fredija Merkjurija od njegovog detinjstva do pridruživanja bendu i vrhunca karijere.

PESMA “BOHEMIAN RHAPSODY” OBORILA JOŠ JEDAN REKORD, MEJ PUCA OD PONOSA: TO JE VIŠE OD SVIH DIVLJIH SNOVA KOJE SMO SANJALI…

Film je zaradio više od 900 miliona dolara na blagajnama do danas, a prema najnovijim podacima koje je objavio spomenuti portal, preostali članovi benda Queen – Brajan Mej, Rodžer Tejlor i Džon Dikon, kao i fondacija Merkjuri, dobili su veliki deo tog novca.

RODŽER TEJLOR O MOGUĆEM NASTAVKU FILMA “BOHEMIAN RHAPSODY”: NEĆU DA ME OPET OPTUŽUJU KAKO SAM UNOVČIO FREDIJA…

Kako izveštava Music News, u godini pre objavljivanja filma grupa Queen je prijavila dobit od oko 12 miliona evra, da bi posle filma ta dobit skočila na nešto više od 43 miliona evra.

Prošle godine je gitarista grupe Queen Brajan Mej pričao o potencijalu nastavka filma “Bohemian Rhapsody”, rekavši da on i ljudi koju su snimili film “zapravo ne misle da postoji mogućnost da se snimi još jedan film”, uprkos tome što su prilično ozbiljno pristupili toj ideji.

“BOHEMIAN RHAPSODY”, BRAJAN SINGER: POMPEZNO, PRETENCIOZNO, POVREMENO PATETIČNO I – PRELEPO

Posle premijere filma Mej je naglasio da to nije film o grupi Queen već o Frediju Merkjuriju i da je osnovna ideja filma bila da se Frediju iskaže poštovanje na način na koji bi on sam uživao u tome.

– Sve je tu, humor je tu, talenat je tu, srce je tu. U ovom filmu ima puno suza i puno radosti. Takav je uvek bio Fredi – izjavio je Brajan Mej.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Poslušajte, pogledajte i uživajte uz novi singl Tri kapljice

Next post

Lenon, Hendriks, Iron Maiden, Ozi, Green Day... su novi članovi Funko Rock ekipe

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *