Home»Muzika»Najda pred svirku u Festu 3. jula: Biće to stvarno dobro SmaKovanje…

Najda pred svirku u Festu 3. jula: Biće to stvarno dobro SmaKovanje…

4
Shares
Pinterest Google+
Najda & Smak Tribute bend/ Photo: AleX
Najda & Smak Tribute bend/ Photo: AleX

Poznati niški rok muzičar Dejan Najdanović Najda sa svojim bendom nastupiće u subotu, 3. jula u zemunskom klubu Fest.

Povodom obeležavanja jubileja (25 godina od početka saradnje sa grupom Smak) Najda je 2019. objavio album “Smakovanje” sa svojim Deliverance INC bendom, koji je za ovu priliku preimenovan u Najda & Smak Tribute bend.

Pored Najde, koji peva i svira gitaru, ekipu čine i Nemanja Najdanović (gitara), Milan Stanimirović (bas gitara) i Vladan Božilović (bubnjevi).

Album “Smakovanje” kompletno je snimljen uživo u studiju Nemanje Nadanovića u Nišu tokom 2018/19, a objavljen je u izdanju Hi Fi centra. Na njemu se nalazi devet pesama Smaka koje su ponovo snimljene i to uz blagoslov i punu podršku legendarnog gitariste i osnivača benda – Radomira Mihajlovića Točka.

“Profesor”, “Crna dama”, “Daire”, “Satelit”, “Lisica”… samo su deo repertoara rok svirke koja se priprema za publiku u Festu.

Uoči svirke, Najda za Headliner kaže:

– U godini kad se slavi 50 godina grupe Smak ja sam se usudio da budem aktivan sa SmaKovanjem i na svoj simboličan način nosim i dalje tu muziku u srcu i prenosim je publici. Fest je kultni klub i pravo mesto za to… Pozdrav publici, očekujemo vas.

Previous post

Monday Blues #64... Loup-Garou 5. jula na Platou Milana Mladenovića

Next post

Poslušajte, pogledajte i uživajte uz novi singl Tri kapljice

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *