Home»Muzika»Ida Prester i Last95 predstavljaju “Ljetnu ljubav”

Ida Prester i Last95 predstavljaju “Ljetnu ljubav”

4
Shares
Pinterest Google+
Ida Prester i Milica Šutović/ Photo: youtube.com printscreen
Ida Prester i Milica Šutović/ Photo: youtube.com printscreen

Ida Prester objavila je novi video singl koji je uradila u saradnji sa poznatim house DJ-em i producentom, Danijelom Čehranovim aka Last95.

Leto je uveliko stiglo, a za vrele letnje dane Ida vam donosi “Ljetnu ljubav”. Iako se razlikuje od svih pretodnih pesama, koje je objavila u pretodnih godinu i po dana, ipak je ovo muzika koja je jako bliska njenom senzibilitetu – pravi retro synth wave zvuk 80-ih.

– Stalno dobijam trake raznih producenata s molbom za suradnju, ali u pravilu sama radim svoju muziku, teško smišljam vokale na tuđe matrice. Danijela nisam poznavala, otvorila sam mail, spremna da se pristojno zahvalim. Ali poslusala sam ovu fenomenalnu nostalgičnu melodiju – i to je bilo to! Divan synth-wave me odmah inspirirao i priča o ljetnoj senzualnoj ljubavi  je dobila svoj oblik – izjavila je Ida o saradnji sa Danijelom Čehranovim.

Ida Prester i Milica Šutović / Photo: Mina Dišljenković
Ida Prester i Milica Šutović/ Photo: Mina Dišljenković

Ida Prester je napisala tekst i za ovu pesmu, dok muziku potpisuje beogradski DJ i producent, Danijel Čehranov, koji o ovoj saradnji kaže:
– Iako je Progressive House žanr koji prednjači što se moje produkcije tiče, dešavaju se uplivi u druge žanrove i teme. Kada sam završio ovu matricu, upitao sam par prijatelja iz muzičke industrije koga čuju na njoj, i svi putevi išli su ka Idi. Ida je nešto najbolje što je moglo da se desi ovoj pesmi i sada još više verujem da dobra energija privlači još bolju. Mislim da smo napravili nešto što će proći test vremena.

Pesmu “Ljetna ljubav” prati još jedan vrlo stilizovan spot, koji je režirao Marko Đurovski, a u kome se pored Ide pojavljuje i Milica Šutović.

Previous post

Gale Kerber pred koncert na Fort Festu: Kalemegdan će biti centar sveta...

Next post

Za ljubitelje Marvela... Fan projekcija filma "Crna udovica" u Kombank dvorani

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.