Provedite vikend u Košutnjaku uz dobru muziku i zabavu… To samo bajkeri mogu da naprave

0
231
Noćni Putnici/ Photo: Promo
Noćni Putnici/ Photo: Promo

Moto klub “Cruisers Beograd” organizuje moto susret povodom svog desetog rođendana i to 2. i 3. jula na Košutnjaku (iza restorana Golf).

– Ponesete dobro raspoloženje, a mi ćemo vas dočekati sa osveženjem, zabavnim programom u vidu bajkerskih igara (subota 17:00),  dobrom klopom i odličnim muzičkim programom. Ukoliko ste voljni da ponesete šator i provedete svo vreme sa nama – i kamp je obezbeđen – poručili su organizatori.

Photo: Promo
Photo: Promo

U petak, skup će otvoriti bend Far od (19:00 časova), zatim od 20:00 časova nastupaju Rajko i živi zid, a od 22:15 Best Before bend.

Subotu program otvara dečiji orkestar i hor Rok Cirkus od 19:00 (povedite slobodno i svoje mališane), od 20:00 nastupa bend Noćni Putnici a od 22:30 Prorock bend.

OKUD Rok Cirkus/ Photo: AleX
OKUD Rok Cirkus/ Photo: AleX

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a ukoliko imate garderobe ili igračaka viška, ponesite ih na skup, biće donirani deci sa Kosova kao dečijim svratištima u Beogradu.

– Ovo je skup ljubitelje motora, prirode, dobre zabave i još bolje muzike. Uz sve to ćemo učiniti lepu, humanu stvar. Dobrodošli!- pozivaju organizatori.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime