Home»TV»Preokret… Bila Kozbija puštaju iz zatvora posle ukidanja presude za seksualni napad

Preokret… Bila Kozbija puštaju iz zatvora posle ukidanja presude za seksualni napad

4
Shares
Pinterest Google+
Bil Kozbi/Photo: printscreen YouTube BBC news
Bil Kozbi/Photo: printscreen YouTube BBC news

Bil Kosbi biće pušten iz zatvora posle ukidanja presude, prenose strani mediji.

Njegov portparol Endrju Vajat doći će po njega kada budebašušta zatvor korz nekoliko sati, potvrdio je sam Vajat za ABC News.

Kozbi je u septembru 2018. osuđen na tri do 10 godina državnog zatvora zbog navodnog drogiranja i seksualnog napada na bivšu službenicu Temple University Andreu Konstand 2004. godine.

IZVUKAO SE NA LOVU… BIL KOZBI SE NAGODIO SA SEDAM ŽENA KOJE JE SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO

Prošle godine, Vrhovni sud Pensilvanije složio se da sasluša dve tačke u Kozbijevoj žalbi da ukine njegovu osuđujuću presudu za seksualni napad.

Jedna od njih bila je pisani sporazum prethodnog tužioca okruga Montgomeri Brusa Kastora da neće krivično goniti Kozbija u slučaju Konstand. Kastor je svedočio da je, dok je bio okružni tužilac, obećao Kozbiju da neće podnositi krivične prijave ako zabavljač svedoči u građanskoj parnici koju je Konstand podnela protiv Kozbija 2005. Kozbi je svedočio tokom četvorodnevnih ispitivanja od strane advokata Andree Kostand koja je u građanskoj parnici dobila više od 3 miliona dolara 2006. godine. Tužilac Kevin R. Still je kasnije podneo krivičnu prijavu protiv Kozbija 2015. godine nakon što je nasledio Kastora na mestu okružnog okružnog tužioca.

PRVI OSMEH BILA KOZBIJA POSLE DVE GODINE, MALO JEZIV, DODUŠE… USVOJENA ŽALBA KOMIČARA OSUĐENOG ZA SILOVANJE

Dva niža suda, uključujući tročlano veće pravnika Višeg suda u Pensilvaniji, ranije su odbila da ukinu osuđujuću presudu za komičara.

Uprkos poplavi optužbi protiv njega, Kozbi tvrdi da se nikada nije bavio “seksom bez pristanka”.

Previous post

Alal vera za ovaj potez... Poznati londonski klub Fabric zabranjuje fotografisanje i snimanje mobilnim telefonima, jer - Stay In The Moment

Next post

Preminuo poznati srpski glumac i reditelj Andreja Maričić...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *