Stiv Lukater: Toto više neće snimati albume

0
53
Stiv Lukater/Photo: YouTube printscreen
Stiv Lukater/Photo: YouTube printscreen

Osnivač i gitarista grupe Toto Stive Lukater otkrio je da bend više neće snimati studijske albume.

U razgovoru sa Misplaced Straws kako bi promovisao novi album benda “With A Little Help From My Friends”, Lukater otkriva da nova, 15. postava benda neće ulaziti u studio da snimi album.

– Neće biti novog albuma Tota – kaže Lukather. – Ono što mi radimo je da i dalje radimo ono što radimo. Džo i ja možemo da snimamo mačke kako mjauču. A možemo i da izađemo i sviramo kao Toto. Imamo publiku, imamo ljude koji plaćaju da bi nas videli i idemo dalje – rekao je Lukater i dodao:

Stiv Lukater napisao memoare… Nazvao ih “jevanđeljem”, ali izbegao “nezgodne” delove – da ga neko ne bi tužio

– Ne menjam mišljenje lako. U poslednjih 45 godina više puta sam udarao glavom u zid. Mnogo sam se nervirao, ali to je sada iza mene. Pustio sam sve. Mir i ljubav prema svim, nema više mržnje. U fazonu sam “u redu, život se menja, žao mi je” – progovorio je Lukater i o personalnim promenama u bendu.

– Slomljeno mi je srce. To je kao da preboliš razvod, moraš ponovo da se vratiš na konja i nastaviš dalje. To planiramo da uradimo. Nema zle krvi “poravnaćemo račune”, ili nešto slično. To je tako gubljenje vremena. Imam 63 godine, čoveče. Ne želim više da igram te igre.

Tinejdžerka nagovorila Weezer da obrade Totov hit ”Africa” i to zvuči… više nego dobro

Nova postava grupe Toto, koju predvode Lukater i pevač Džozef Džozefs, debitovala je prošlog novembra na društveno distanciranom koncertu  za nekolicinu prijatelja i porodice u Los Anđelesu. Njima su se na sceni pridružili basista Džom Pirs (Huey Lewis and the News), bubnjar Robert ‘Sput’ Sirajt (Ghost-Note & Snarky Puppy), klavijaturisti Dominik ‘Xavier’ Taplin (Prince & Ghost-Note) i Stiv Magiora (Robert Jon & The Wreck), plus multiinstrumentalista Voren Ham, koji je prethodno gostovao zajedno sa Lukaterom i kao deo All-Starr benda Ringa Stara.

HL/Izvor: loudersound.com

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime