Home»Muzika»Iznenađenje po Madoni… Golih grudi nenajavljeno nastupila na zabavi u Njujorku

Iznenađenje po Madoni… Golih grudi nenajavljeno nastupila na zabavi u Njujorku

5
Shares
Pinterest Google+
Madonna/Photo: YouTube printscreen
Madonna/Photo: YouTube printscreen

Okupljena publika na zabavi povodom Pridea u Njujorku koji je održan prošle nedelje u hotelu Boom Boom Room iznenadili su se kada je nenajavljena na pozornicu izašla Madona i otpevala dve pesme.

Madona je izvela pesme “Hung Up” i “I Don’t Search I Find” na zabavi povodom održavanja Pridea u Njujorku kojom prilikom je za pomoć LGBTQ+ zajednici sakupljeno 100.000 dolara.

Madona, spremna na sve…  Kad ona osmisli promociju albuma, sve pršti od erotike

Nakon nastupa Kaytranade, Honey Dijon i The Misshapes na pozornici se odjednom, nenajavljeno pojavila Madona i izazvala oduševljenje u publici.

– Ovo je prvi put da sam bila na jeb…. zabavi s ljudima. Da slavim Pride bez ljudi, za mene bi to bila tragedija. Ne uzimajte ništa zdravo za gotovo jer nikad ne znate što nas sve čeka iza ugla. Naučite da volite sebe – obratila se Madona publici, “obučena” u prtpuno providni gornji deo, tako su joj se grudi jasno videle.

Madona je takođe na aukciji prodala tri originalne polaroidne fotografije za 10.000, 20.000 i 25.000 dolara, a takođe je dala i ličnu  donaciju od 25.000 dolara. Novac je otišao u Ali Forney Center i House of US.

Madona na stubu srama… ponovo… Reagovala na rasizam, komentari ogorčeni: “Ovo je najgluplja reakcija ikada”

Neposredno pre tog nastupa na Times Squareu je premijerno prikazana i njena video instalacija na temu Pridea, koja je ostvarena u saradnji s fotografom Rikardom Gomesom i Sašom Kašuhom. Video  je naslovljen ‘No Fear, Courage, Resist’.

“Ovaj videozapis napravljen je za Pride s ljubavlju kako bi podsetio sve da se ne treba bojati i biti u strahu i da i dalje pružamo otpor svima koji nas smatraju manje vrednima ili da ne zaslužujemo ljudsko dostojanstvo i poštovanje!”, objasnila je Madona svrhu svog video projekta na Instagramu.

Previous post

Preminuo Peter Zinovjev, pionir sintisajzera... Njegove instrumente koristili Floyd, Bouvi, Beatles... ali pesma koju je snimio s Makartnijem nikad nije objavljena

Next post

Psihodelična razglednica sa Bahama... Leni Kravic objavio video spot za "Raise Vibration"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *