“Kad mi svi šankeri zatvore vrata”, šta tada… pita se u novom spotu bend Cota G4

0
138
Cota G4/Photo: Dallas Records promo
Cota G4/Photo: Dallas Records promo

Uprkos pandemijskoj godini momci iz daruvarskog rock banda Cota G4 nisu mirovali, objavili su novi video spot “Kad mi svi šankeri zatvore vrata” koji je ujedno i poslednji  singl sa njihovog albuma. Izlazak ovog live session acoustic spota je samim time i najava snimanja novog albuma koji bi trebao da izađe iduće godine.

Cota G4 osvojila je publiku takmičenjem na Supertalentu gde su pokazali da rock ‘n’ roll i dalje živi, njihov video sa Supertalenta ima gotovo 400.000 pregleda. Nakon što je krenulo sa svirkama na sve strane i pošto ih je publika tek zavolela, vreme pandemije je učinilo svoje. Kako bi pomalo buntovnički odgovorili na celi lockdown, odlučili su da snime zanimljiv spot kojim su poslali poruku da je pravi muzički početak zapravo bio minimalizam.

Cota G4/Photo: Dallas Records promo
Cota G4/Photo: Dallas Records promo

Frontmen benda Marko Osmanović osvrnuo se na novi video benda i objasnio:

– Hteli smo spot koji je minimalistički i gde do izražaja dolazi naše sviranje, to je naš ultimativni odgovor na današnje stanje muzičke scene i na pandemiju koja nas je snašla.

Za ovaj sjajni spot zaslužan je producent Rejhan Regi Okanović u čijem je studiju ovaj spot i snimljen.

Cota G4 je ovim spotom htela da predstavi i pojačanje, talentovanog bubnjara Marija Lepoglavcu koji će učestvovati i na snimanju novog albuma ovih rockera.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime