Home»Muzika»Zvanično je… Metallica najavila album “Blacklist”, a na njemu i Majli Sajrus, Ghost, Weezer, Kori Tejlor i još 49 gostiju

Zvanično je… Metallica najavila album “Blacklist”, a na njemu i Majli Sajrus, Ghost, Weezer, Kori Tejlor i još 49 gostiju

4
Shares
Pinterest Google+
Metallica, Black album, promo
Metallica, Black album, promo

Metallica je zvanično najavila proslavu 30. godišnjice legendarnog “Black Albuma” remasterizovanom verzijom originalnog LP-a, ali i zvezdanim albumom “The Metallica Blacklist” na kome će biti čak 53 izvođača.

Majli Sajrus, Elton Džon, Ghost,Weezer, Kori tejlor, Bifi Kliro, Royal Blood, PUP, IDLES i još mnogi su deo Metallicine “crne liste” Blacklist”,najavljenim kolosalnom verzijom “Nothing Else Matters” o kojoj se dugo pričalo, i na kojoj gostuju Majli, Elton, WATT, Jo-Jo Ma, Robert Truhiljo i Čad Smit.

Obe ploče izlaze 10. septembra putem Blackened Recordings i ovde se mogu unapred naručiti sa divnom opcijom boxseta koja sadrži sve vrste neverovatnih dodataka – kao što smo i očekivali kada Metallica uradi ovakve stvari.

Bend objašnjava neverovatno ambicioznu “The Black Metallica Blacklist”:

METALLICA TUŽILA ČUVENO OSIGURAVAJUĆE DRUŠTVO LIOYD’S… NEĆE DA IM ISPLATE PREMIJU ZBOG ODLOŽENE TURNEJE 2020, VADE SE NA “VIŠU SILU”

Kompletan profit od “Metallica Blacklist” ide u dobrotvorne svrhe – pri čemu polovina toga ide njihovoj Fondaciji All Within Mi Hands, a druga polovina u “dobrotvorne organizacije po izboru svakog umetnika koji je učestvovao na ploči” .

– Pored prikupljanja novca u dobrotvorne svrhe, želeli smo da pokažemo da muzika Metallice nadilazi žanrove, distancu i kulture, i volimo da mislimo da smo – uz pomoć svih – učinili upravo to. Bilo nam je važno da umetnici mogu da izaberu sa kojom god pesmom su se najviše povezali; nije bilo važno da li smo već imali više verzija pesme, da li umetnik želi da obradi tu pesmu, neka bude tako. Bila nam je čast što umetnici ovog kalibra žele da budu deo projekta i nadamo se da ćete uživati da slušate onoliko koliko smo uživali radeći sve to!

Slogan pod kojim je Metallica krenula u kampanju je: “Jedan album, 12 pesama, 53 izvođača, neograničene mogućnosti”.

HL/Izvor: kerrang.com

Previous post

Parampaščad je - "Na putu ka suncu"... Crnogorski alternativci objavili debi album

Next post

Britni prvi put svedočila na sudu u svoje ime: Želim da izvadim spiralu i dobijem bebu, ali mi otac ne da...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *