Home»Muzika»Foo Fighters održali prvi koncert u punom kapacitetu Madison Square Gardena od početka pandemije… ali samo za vakcinisane

Foo Fighters održali prvi koncert u punom kapacitetu Madison Square Gardena od početka pandemije… ali samo za vakcinisane

4
Shares
Pinterest Google+
Foo Fighters/Photo: Screengrab via MSG Photos
Foo Fighters/Photo: Screengrab via MSG Photos

Foo Fighters nastupili su u nedelju pred potpuno vakcinisanom publikom na prvom koncertu u areni punog kapaciteta u Njujorku od početka pandemije koronavirusa.

Bend je izašao na pozornicu u Madison Square Gardenu pred više od 15.000 fanova, što je bio jedan od prvih velikih događaja koji je održan otkako je Njujork prošle nedelje ukinuo većinu ograničenja vezanih za COVID.

Foo Fighters posvetili su svoju MSG svirku pokojnom stejdž menadžeru Endiju Polardu, koji je sa bendom radio više od 12 godina. Polar je preminuo prošče sednice.

Foo Fighters privremeno menjaju ime u The Dee Gees, kako bi objavili disko album “Hail Satin”

Fanovi benda morali su da pokažu dokaz o vakcinaciji pre nastupa da bi ušli. Trenutna politika benda o sviranju u potpunosti vakcinisanoj publici izazvala je određene reakcije, s obzirom da se mala grupa antivaksera takođe okupila ispred MSG-a.

Foo Fighters otvorili su svoj MSG nastupu trilingom hitova – “Times Like These”, “The Pretender” i “Learn To Fly” – i odsvirali brojne numere sa svog najnovijeg albuma “Medicine at Midnight”.

Bend je kasnije pozvao na scenu pozvao komičara Dejva Šapela da da njima izvede obradu Radioheadovog “Creep”, a odsvirali su i obrade “Somebody To Love” grupe Queen i, prvi put, obradu Bee Geesa “You Should Be Dancing”. Ovom obradoma najavili su i novi album pod svojim disko alter-egom The Dee Gees.

Pogledajte nekoliko snimaka koje su fanovi napravili na ovom koncertu:

 

 

 

 

 

 

 

HL/Izvor: nme.com

Previous post

Budistički monah peva Ramonese... Nestvarne zen verzije "Rock ’n’ Roll High School", "Teenage Lobotomy" & "Beat on the Brat"

Next post

Riječki Grad predstavio video singl "Sjever" i box-set "best of & band on"

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.