Home»Muzika»Džef Bek: Frenk Zapa trebalo je da bude predsednik Amerike  

Džef Bek: Frenk Zapa trebalo je da bude predsednik Amerike  

4
Shares
Pinterest Google+
Džef Bek, Frenk Zappa/Photo: promo
Džef Bek, Frenk Zappa/Photo: promo

Legendarni gitarista Džef Bek rekao da je Frank Zapa mogao da bude uspešan predsednik Amerike, sećajući se kako je upoznao ekscentričnog američkog umetnika.

NEĆETE GA VIDETI AKO POGLEDAJTE U NEBO… ALI, UVERAVAMO VAS, BAŠ U OVOM MOMENTU IZMEĐU MARSA I JUPITERA “PATROLIRA” ASTEROID FRENK ZAPA

TAKO JE GOVORIO FRENK VINSENT ZAPA…

U nizu kratkih anegdota koje je podelio za Classic Rock, ikona britanske bluz gitare podsetila je na njihov prvi susret ’60 -ih, tokom turneje Jeff Beck Group po Americi.

– Voleo sam njegove političke ispade – rekao je Bek. – Iz onoga što sam mogao da pročitam između redova, verovatno je mogao da postane najbolji američki predsednik ikada. Bio je vrlo upućen u svetske poslove i imao je duboku ciničnu crtu – rekao je Bek i dodao:

– Ronie Vud i ja nismo znali za strah te ’69. Znao sam gde Frenk živi i odvezao sam se do kanjona Laurel u iznajmljenom “kamaru” i driftovao ispred njegove kuće. On je to, naravno, čuo, izašao i rekao: “Možete da prekinete to sranje” i pozvao nas da uđemo. Posvetio je meni i Roniju baš dosta vremena. Imao sam priliku da razumem njegovu veličinu.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Previous post

Britanski filmovi i TV serije nepoželjni u EU... Objašnjenje je da su "pretnja evropskoj kulturnoj raznolikosti"

Next post

Tejlor Svift najavila izlazak nove verzije albuma "Red", a na njemu - čak 30 pesama

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *